TEFAL Multifunkcionális konyhai főzőrobot CLICK & COOK FE506130

Multifunkcionális konyhai főzőrobot CLICK & COOK FE506130 És mire kattint rá ma?

Végtelenül sok ihlet, sokoldalú funkciók és tökéletes eredmények - csak néhány kattintásnyira! A Tefal Click & Cook készülékét úgy tervezték, hogy ízletes és kivételes ételvariációkat készíthessen vele az otthona kényelméből. Ez az áttörést jelentő konyhai főzőrobot azonnali hozzáférést biztosít 600 recepthez és egyszerű, mindenki által kedvelt ételekhez, a 7 hüvelykes digitális képernyőn látható, lépésről lépésre haladó utasításokkal. Fedezzen fel 32 funkciót és 10 automatikus programot 7 mellékelt tartozékkal egy könnyen kezelhető multifunkciós, minden-az-egyben készülékben.

Cikkszám: FE506130

Egy többfunkciós konyhai főzőrobot, amely elérhető közelségbe hozza a végtelenül sok ihletet és a tökéletes ételeket.

Ismerje meg az új segítőtársát, aki megkönnyíti a mindennapjait! Emelje a főzést egy új, magasabb szintre a Tefal Click & Cook konyhai főző robottal, amely 600 integrált édes és sós receptet tartalmaz, amelyekkel mindenkit boldoggá tehet az asztalánál. A nagy űrtartalomnak köszönhetően ideális mennyiségű ételt készíthet vele a barátok és a családtagok számára - a készülék egy jól áttekinthető érintőképernyővel, lépésről-lépésre történő utasításokkal, 32 sokoldalú funkcióval, 10 automatikus főzési programmal és még sok más funkcióval felszerelt.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletes ételek néhány kattintásnyira

  600 integrált recept minden alkalomra - beleértve az édes és sós ételeket, a sülteket és desszerteket, vagy akár a világkonyha ételeit, vegetáriánus ételeket, és egészséges recepteket - olyan ételekkel, amelyek mindenkinek tetszenek.

 • Részletes használati utasítás

  Fedezze fel az egyszerű és intuitív főzési élményt a lépésről-lépésre követhető utasításokkal és a kikereshető receptekkel az áttekinthető 7 hüvelykes digitális képernyőn. Az új ételek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

 • 32 funkció

  Rendkívül sokoldalú, 32 funkcióval felszerelt készülék: főzés, turmixolás, keverés, dagasztás, habverés, aprítás, darálás, gőzben főzés, és még sok más funkció.

 • 10 automatikus program

  Lassú főzés, rizottó, intenzív gőzben főzés, torta, kenyér, sütött desszertek, szósz, leves, automatikus tisztítás a 7 sokoldalú kiegészítőnek köszönhetően (kés, mixer, habverő, belső/külső gőzölőkosár, konyhai spatula, mérőpohár).

 • Nagy pontosságú konyhamérleg

  A beépített digitális mérleg megkönnyíti a főzést és a sütést - különösen pontos mérést biztosít 1 grammon belüli pontossággal, 1 g és 5 kg közötti mérési tartománnyal

 • Megbízható biztonsági rendszer

  Maximális biztonság és gondtalan használat a biztonsági funkciónak köszönhetően, amely főzés közben megakadályozza a multifunkciós edény fedelének a kinyílását, valamint a BPA-mentes anyagoknak köszönhetően, amelyekkel biztonságosan és egészségesen főzhet az egész család számára.

 • Egyszerű tisztítás

  Az automatikus tisztítóprogram gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, és időt takarít meg, mivel a tál két főzési művelet között tisztítható, így a főzés egyszerű és maximálisan kényelmes.

 • Egyszerű tárolás

  Okos és gazdaságos tárolórendszer, amelynek minden tartozéka könnyen tárolható magában a főzőedényben.

 • Ideális űrtartalom

  A 3,6 l űrtartalmú edényben minden alkalomra bőséges adagokat főzhet - ideális mindennapi használatra még a bőséges mennyiségű ételt fogyasztó családok számára is, valamint barátok és családtagok megvendégelésére.

 • Javítható termék:

  Javítható termék 15 év javíthatósági garanciával, gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással és világszerte 6200 szervizközponttal a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
• Az első használat előtt tisztítsa meg az összes alkatrészt (a motorblokk kivételével) forró szappanos vízzel. A tál a könnyű tisztíthatóság érdekében kivehető késsel van felszerelve (a tál és a kés mosogatógépben nem mosható).
• Használat előtt győződjön meg róla, hogy minden csomagolást eltávolított.
• Helyezze a tömítést a tömítéstartóra, majd csíptesse a készletet a fedélre (ez a három rész már össze van szerelve, amikor kicsomagolja a terméket).
• Tegye fel a tömítést a késre. Rögzítse a készletet a tál alján a zárógyűrűvel (ezek az alkatrészek már össze vannak szerelve, amikor kicsomagolja a terméket).
• Tegye a kiválasztott tartozékot az edénybe:
- A tartozék a késre rögzül.
- Tegye pároló kosarat az edénybe úgy, hogy előtte 0,7 liter előkészítő folyadékot (vizet, szószt…) tölt az edénybe.
• Helyezze a hozzávalókat az edénybe vagy a pároló kosárba.
• Helyezze a fedelet az edényre, és zárja le a fedelet az óramutató járásával megegyező irányban elforgatva.
• Helyezze a gőzszabályozó kupakot a fedélre.
• Tegye az edényt a motorblokkra, amíg „kattanást” nem hall.
• A készülék 0/1 kapcsolóval van felszerelve, kapcsolja 1 állásba.
Ehhez a gőzölő kosár használható.
Tegye az éles pengét a tartályba, adja hozzá a recept által előírt hozzávalókat (répa, burgonya, hagyma…), helyezze be a kosarat, győződjön meg arról, hogy nem nyomja le az alatta lévő zöldségeket, tegye bele azokat a hozzávalókat, amelyeket darabokban kíván tartani (szalonna, kolbász, borsó…) és mindezt fedje le, de vigyázzon, hogy a szint ne haladja meg a maximum szintet.
Használhat sütőpapírt a kosár aljának és belső falainak kibéleléséhez, ha gőzölő programmal olyan recepteket készít el, mint az omlett, rántotta, hal, fehér húsok, stb.
A kosár alját és belső falait sütőpapírral kibélelve többféle ételt elkészíthet, például omlettet, frittatát, halat, fehér húst stb.
Az ilyen ételek elkészítéséhez használja a „Steam cooking” (Párolás) programot.
Tudjuk, hogy bizonyos általános hőmérsékletet szükséges biztosítani az ilyen típusú receptek elkészítéséhez. A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy használjon meleg vizet, és a friss hozzávalókat vegye ki korábban a hűtőből, hogy ne legyenek túl hidegek (vaj, tojás, tej...).
Akár automatikus, akár kézi üzemmódban működik, a készüléket bármikor leállíthatja a „Stop” gomb megnyomásával. Ezzel szünetelteti a programot. A „Start” gomb megnyomásával indíthatja újra. Ha hibát követett el a programozás során, és/vagy törölni szeretné a programot, nyomja le és tartsa lenyomva a „Stop” gombot 2 másodpercig.
Akár automatikus, akár kézi üzemmódban működik, a készüléket bármikor leállíthatja a „Stop” gomb megnyomásával. Ezzel szünetelteti a programot. A „Start” gomb megnyomásával indíthatja újra.
Ha hibát követett el a programozás során, és/vagy törölni szeretné a programot, nyomja le és tartsa lenyomva a „Stop” gombot 2 másodpercig.
Ha az edényt szeretné eltávolítani a robot talpáról, fogja meg a fogantyúnál, és nyomja meg a fogantyú elülső részén lévő gombot. Ezután távolítsa el a tálat a talpról.
Az „E3” üzenet jelenik meg a képernyőn.
A fedél kinyitásához az edény nem helyezhető a motorblokkon, tartsa az edényt a fogantyúnál, forgassa el a fedelet a hüvelykujjával az óramutató járásával ellentétes irányba, fogja meg a fedő fogantyúját és emelje fel.

Figyelem, ha éppen most főzött, először távolítsa el a fedő kupakját, hogy a lehető legtöbb gőzt távozzon a középső lyukon keresztül.
Ez normális. A 0-s fokozat impulzusüzemű, ami azt jelenti, hogy a motor be- és kikapcsolási ciklusokkal fut.
A mennyiséget a használati utasításban jelölt maximális mennyiség betartásával növelheti (lásd az „Első használat” című részben szereplő táblázatot).
Legyen óvatos az automatikus programokkal, különösen a „Leves” programmal: Ha túllépi a 2 l-es maximális szintet, akkor fennáll a kifröccsenés vagy a forró leves túlcsordulásának veszélye.
A készülék 2 üzemmóddal rendelkezik.

• Automatikus program mód:
Elő van programozva a sebesség, a főzési hőmérséklet és az idő. 5 automatikus program áll rendelkezésre: Szószok, Levesek, Raguk, Párolás, Tészta.

• Kézi üzemmód:
Tetszés szerint személyre szabható a fokozat, a főzési hőmérséklet és az időbeállítások.
Kérjük, nézze meg a felhasználói kézikönyv Első használat című részében található táblázatot.

A habverő tartozékot nem szabad sűrű készítmények (kenyértészta, omlós tészta stb.) keveréséhez használni, és a 4-es fokozatot nem szabad túllépni.

A turmix tartozékot nem szabad sűrű készítmények (kenyértészta, omlós tészta stb.) keveréséhez használni, és az 1-es fokozatot nem szabad túllépni.
Egyszerűen nyomja meg a talp jobb oldalán található be/ki gombot.
1. A képernyőn válassza ki az „Auto” (Automatikus) lehetőséget, és nyomja meg az Ön által kiválasztott programot.
2. Az előprogramozott beállításokat egy recept erejéig módosíthatja (a kiválasztott recepttől, a hozzávalóktól, az elkészített mennyiségtől függően). A fokozat, a hőmérséklet vagy a sütési idő módosításához nyomja meg a megfelelő választógombot.
3. A „+/-” gomb megnyomásával állítsa be a paramétereket a képernyőn.
4. Mikor befejezte a beállítások módosítását, nyomja meg a „Start” gombot.
5. Amikor a program befejeződött, a készülék 5-ször sípol.
1. A képernyőn nyomja meg közvetlenül a beállítani kívánt beállítást, azaz a fokozatot, a hőmérsékletet vagy a főzési időt jelző választógombot.
2. Ezután a „+/-” gomb megnyomásával állítsa be a paramétereket a képernyőn. Biztonsági okok miatt a hőmérsékletet nem lehet módosítani a főzési idő beállítása nélkül.
3. Mikor befejezte a beállítások módosítását, nyomja meg a „Start” gombot.
4. Amikor a program befejeződött, a készülék 5-ször sípol.
Az elszíneződés enyhítéséhez az érintett területet főzőolajjal átitatott ronggyal vagy törlőkendővel dörzsölje át, majd a szokásos módon tisztítsa meg.
Az elszíneződés enyhítése érdekében fontos, hogy közvetlenül a használatot követően végezzük el a tisztítást.

Javasoljuk, hogy azonnal tisztítsa meg az eszközöket, miután a folt megjelenik, használjon citromlevet.
A tartozékot néhány órán keresztül napfényen is hagyhatja.
Használjon megelelően száraz szivacsot, azután törölje át száraz ruhával.
Figyelmeztetés: ne használja a szivacs dörzsfelületét.
Higiéniai okok miatt minden használat után tanácsos levenni a fedelet, a tartó illesztést és az illesztést, és jól megtisztítani minden egyes alkatrészt.
1. Hagyja 1 órán át ázni (víz + folyékony mosogatószer).
2. Fakanál vagy spatula segítségével szedje fel a lerakódást.
3. Az edény kiürítése után dörzsölje le az alját egy dörzsfelületű szivaccsal.
4. Amennyiben még mindig vannak lerakódásnyomok, acélgyapottal súrolja át.

Mosogatószer helyett használhat citromlevet, ecetet vagy vízben oldott mosogatótablettát is (hagyja hatni ameddig szükséges).
Használjon fel néhány citromot vagy használja a pároló programot („Steam” prog. + 1 l (34 oz) víz + 30 perc + néhány csepp citromlé).
A tisztítás megkönnyítése érdekében a fedél és a tartozékok is moshatók mosogatógépben, kivéve a tálat (B5) és a kést (B1).
Az egyszerű tisztításhoz:
• Helyezze a habverőt az üres edénybe.
• Öntsön hozzá 0,5 l vizet és néhány csepp mosogatószert.
• Zárja le a fedőt a kupakkal.
• Indítsa el a készüléket 4-es fokozaton, 80 °C hőmérsékleten, és járassa 3 percig.
• Fejezze be a tisztítást a csap alatt.
Az egyszerű tisztításhoz:
• Öntsön hozzá 0,5 l vizet és néhány csepp mosogatószert.
• Zárja le a fedőt a kupakkal.
• Indítsa el a készüléket 7-es fokozaton, 80 °C hőmérsékleten, és járassa 3 percig.
• Fejezze be a tisztítást a csap alatt.
Biztonsági intézkedésként ajánlott a kést mindig az edényben tartani, amikor nem használja a készüléket (éles pengék).
A többi tartozékot fiókban vagy szekrényben is tárolhatja.
A fedő megfelelő tisztításához: távolítsa el a merev gyűrű rugalmas részét, és mossa el az összes részt külön-külön.
Megjegyzés: A fedél minden része mosható mosogatógépben.
A tisztítás megkönnyítése érdekében válassza az „automatikus tisztítás” programot:
• Vegye ki a habverőt vagy a mixer tartozékot, ha az a tálban van.
• Öntsön 0,7 l vizet és egy csepp mosogatószert a tálba.
• Zárja le a fedelet a kupakkal, és nyomja meg a „Start” gombot.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Helyezze a készüléket a lehető legközelebb ahhoz a helyhez, ahol a levegő távozik (pl. szagelszívó).
FIGYELEM: Ne tegye rá hőforrásra!
A recept elkészítése előtt lehűtheti a tartályt. Ehhez törjön össze 10 jégkockát impulzus üzemmódban a dagasztó/törő késsel, majd ürítse ki a tartályt, megfelelően törölje ki, és haladéktalanul készítse el a szörbet receptet.
A recept szobahőmérsékletű (20°C) hozzávalókkal készült. Lehet, hogy néhány receptnél 2-3 percig tartó további főzésre van szükség, ha a hozzávalókat (tejet, tojást, stb.) egyenesen a hűtőből vette ki.
Gondoskodjon arról, hogy ne lépje túl a hozzávalóknak a használati útmutatóban megadott mennyiségét, és használja a receptnek megfelelő sebességet és tartozékot.
Ha a fenti lépések elvégzése után a probléma továbbra is fennáll, vigye el a készüléket egy hivatalos szakszervizbe.
Vigye a készüléket egy hivatalos szakszervizbe.
• Ellenőrizze, hogy a tápkábel megfelelően csatlakozik-e az elektromos hálózathoz.
• Az „OK” gomb megnyomásával ellenőrizze, hogy a készülék standby (készenléti) módban van-e.
• Ellenőrizze, hogy a hátoldalon a be/ki kapcsoló „I” pozícióban van-e.

Ha a probléma továbbra is fennáll, vigye a készüléket hivatalos szervizközpontba.
Bekapcsolt a túlmelegedési biztonsági funkció. Hagyja hűlni 30 percig.
Mielőtt újra használná, csökkentse az elkészítési mennyiségét.
A tojásfehérje robotgéppel történő felveréséhez a fedőt kupak nélkül kell használnia.
Ezenkívül fontos, hogy a tál teljesen tiszta legyen, és ne maradjon rajta zsír vagy olaj.
FIGYELMEZTETÉS: Ne lépje túl a 4-es fokozatot.
Igen, a „Szósz” program több keverést igényel a készítmény megőrzése érdekében, valamint a bőrképződés vagy a tál aljára tapadás megakadályozása érdekében.
Igen, a fűtőellenállás nem fedi le az edény aljának teljes felületét.
Ellenőrizze, hogy a tömítés illeszkedik-e a késre, és hogy a rögzítőgyűrű elég szoros-e.
Ha a probléma az ellenőrzéseket követően továbbra is fennáll, vigye a terméket egy hivatalos szervizközpontba.
Vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati központtal, jelezve a megjelenített hibát.
Az edény nincs a motorblokkon, vagy nem megfelelően illeszkedik a motorblokkra. A fedél nincs megfelelően rögzítve.
Vegye le az edényt a motorblokkról, rögzítse megfelelően a fedelet, és tegye vissza az összeszerelt készletet a motorblokkra.
Vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati központtal, jelezve a megjelenített hibát.
Hagyja kihűlni a készüléket 30 percig, majd kapcsolja ki az I/O kapcsolóval.
Ellenőrizze a készítményt, lehet, hogy hiányzik némi főzőlé. Módosítsa a készítményt, és kezdje újra a receptet.

Ha a probléma továbbra is fennáll, küldje vissza a készüléket az Ügyfélszolgálati központba, jelezve a megjelenített hibát.
A fedő kinyitásához mindig távolítsa el az edényt a motorblokkról.
Vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati központtal, jelezve a megjelenített hibát.
A készülékhez a következő tartozékokat mellékeljük:

• Pároló kosár
A pároló kosár zöldségfélék, halak és hús párolására, valamint aprólékokból leves készítésére használható.

• Mixer
A hozzávalók károsítása nélkül összekeveri a főzött ételt (pirított ételeket, ragut, rizottót, francia lecsót, csatnit és hüvelyes zöldségeket).

• Habverő
Majonéz, habok, szószok, krémek és dresszingek (krumplipüré, puliszka stb.) elkészítésére, valamint tojásfehérje felverésére használható.

• Ultrablade kés
Kever (levesek, gyümölcspüré) és aprít (zöldségek, hús és hal).
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.