TEFAL RESIST INTENSE

RESIST INTENSE Rendkívül tartós belül és kívül

A Tefal RESIST INTENSE edények rendkívül hosszú élettartamú és kompromisszumok nélküli minőségű, amelynek az anyagai oly módon lettek megtervezve, hogy még a legigényesebb feltételeknek is megfeleljenek, a rendkívüli tartósság érdekében. Ez a csúcsminőségű, FlameProtect technológiával ellátott sütő serpenyő rendkívül ellenálló a közvetlen láng hatásával szemben, aminek köszönhetően ideális a gáztűzhelyen történő használathoz, és a külső rozsdamentes acél felülete mindig szép fényes és karcolásmentes marad. Tapadásmentes TITANIUM PRO felülettel is ellátott, amely optimális teljesítményt és könnyű elmosást biztosít, valamint Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző rendszerrel felszerelt a tökéletes eredmények érdekében.

6 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal RESIST INTENSE edények: rendkívüli tartósság

A Tefal RESIST INTENSE Edények úgy lett megtervezve, hogy sokáig jól működjön és hosszú élettartamot érjen el minden körülmények között. Ez az elsőosztályú serpenyő oly módon lett megtervezve, hogy elviselje a gáztűzhely lángjával való közvetlen érintkezést, az alkalmazott FlameProtect technológia pedig megvédi a karcolásoktól és a foltoktól, és hosszú élettartamot biztosít számára. A csúcsminőségű tapadásmentes felület lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli pirítást és főzést, tehát egészséges ételkészítést és kiváló ízeket biztosít, kompromisszumok nélkül. A TITANIUM PRO tapadásmentes felület a kiváló ízek és tökéletes eredmények garanciája, és ráadásul még könnyen is tisztítható. A Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző pedig biztosítja az ételek tökéletes elkészítését, a profi szakácsokéhoz hasonlítható pirítást is beleértve. Fedezze fel a tökéletes és rendkívül tartós szerkezetű, és továbbfejlesztett ergonomikus dizájnnal felszerelt serpenyőt. * A TITANIUM PRO felület akár kétszer tovább bírja a standard Tefal Titanium felülethez képest

* TITANIUM PRO lasts up to 2x longer than Tefal Titanium Standard

Nélkülözhetetlen eszközök
 • A FlameProtect technológia védi a külső felületet

  A szilícium részecskékkel erősített, továbbfejlesztett UltraProtect külső felület különlegesen lett megtervezve, annak érdekében, hogy maximális tartósságot biztosítson, még a gáztűzhelyen történő dinamikus főzésnél is, védje az edényt a lángtól, a karcolásoktól és a foltoktól, és hosszú élettartamot biztosítson az edénynek.

 • TITANIUM PRO tapadásmentes felület: Akár kétszer tovább bírja*

  A kiváló minőségű tapadásmentes felület különösen tartós és ellenálló az erősített felületnek és a titán részecskékkel dúsított felső fedőrétegnek köszönhetően.

  *A Tefal Titanium standard minőséghez képest.

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

   

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

   

 • Mély forma

  Az 50 mm edénymélység lehetővé teszi az összes kedvenc ételének az elkészítését, teljes nyugalommal és pontossággal.

 • Glass lid

 • Ergonomikus fogantyú

  Az ergonomikus fogantyú nagyobb kényelmet biztosít a főzésnél

 • Robusztus konstrukció

  Az erős serpenyőfal és -alj jobban elosztja a hőt, amelynek köszönhetően még az igényesebb ételreceptek elkészítését is vállalhatja, optimális főzési eredmények elérésével.

 • Franciaországban gyártva

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Receptek
Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás GÁZ  
Sütőben is használható NEM  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel MATT ZOMÁNC  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) X1  
Product specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Használati utasítás & Kézikönyv