TEFAL RESIST INTENSE

RESIST INTENSE Rendkívül tartós belül és kívül

A Tefal RESIST INTENSE edények rendkívül hosszú élettartamú és kompromisszumok nélküli minőségű, amelynek az anyagai oly módon lettek megtervezve, hogy még a legigényesebb feltételeknek is megfeleljenek, a rendkívüli tartósság érdekében. Ez a csúcsminőségű, FlameProtect technológiával ellátott sütő serpenyő rendkívül ellenálló a közvetlen láng hatásával szemben, aminek köszönhetően ideális a gáztűzhelyen történő használathoz, és a külső rozsdamentes acél felülete mindig szép fényes és karcolásmentes marad. Tapadásmentes TITANIUM PRO felülettel is ellátott, amely optimális teljesítményt és könnyű elmosást biztosít, valamint Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző rendszerrel felszerelt a tökéletes eredmények érdekében.

6 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal RESIST INTENSE edények: rendkívüli tartósság

A Tefal RESIST INTENSE Edények úgy lett megtervezve, hogy sokáig jól működjön és hosszú élettartamot érjen el minden körülmények között. Ez az elsőosztályú serpenyő oly módon lett megtervezve, hogy elviselje a gáztűzhely lángjával való közvetlen érintkezést, az alkalmazott FlameProtect technológia pedig megvédi a karcolásoktól és a foltoktól, és hosszú élettartamot biztosít számára. A csúcsminőségű tapadásmentes felület lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli pirítást és főzést, tehát egészséges ételkészítést és kiváló ízeket biztosít, kompromisszumok nélkül. A TITANIUM PRO tapadásmentes felület a kiváló ízek és tökéletes eredmények garanciája, és ráadásul még könnyen is tisztítható. A Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző pedig biztosítja az ételek tökéletes elkészítését, a profi szakácsokéhoz hasonlítható pirítást is beleértve. Fedezze fel a tökéletes és rendkívül tartós szerkezetű, és továbbfejlesztett ergonomikus dizájnnal felszerelt serpenyőt. * A TITANIUM PRO felület akár kétszer tovább bírja a standard Tefal Titanium felülethez képest

* TITANIUM PRO lasts up to 2x longer than Tefal Titanium Standard

Nélkülözhetetlen eszközök
 • A FlameProtect technológia védi a külső felületet

  A szilícium részecskékkel erősített, továbbfejlesztett UltraProtect külső felület különlegesen lett megtervezve, annak érdekében, hogy maximális tartósságot biztosítson, még a gáztűzhelyen történő dinamikus főzésnél is, védje az edényt a lángtól, a karcolásoktól és a foltoktól, és hosszú élettartamot biztosítson az edénynek.

 • THERMO-SIGNAL™

   

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

   

 • TITANIUM PRO tapadásmentes felület: Akár kétszer tovább bírja*

  A kiváló minőségű tapadásmentes felület különösen tartós és ellenálló az erősített felületnek és a titán részecskékkel dúsított felső fedőrétegnek köszönhetően.

  *A Tefal Titanium standard minőséghez képest.

 • Mély forma

  Az 50 mm edénymélység lehetővé teszi az összes kedvenc ételének az elkészítését, teljes nyugalommal és pontossággal.

 • Robusztus konstrukció

  Az erős serpenyőfal és -alj jobban elosztja a hőt, amelynek köszönhetően még az igényesebb ételreceptek elkészítését is vállalhatja, optimális főzési eredmények elérésével.

 • Ergonomikus fogantyú

  Az ergonomikus fogantyú nagyobb kényelmet biztosít a főzésnél

 • Franciaországban gyártva

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • default

 • default

 • default

Használati utasítás & Kézikönyv