TEFAL INGENIO TITANIUM FUSION

INGENIO TITANIUM FUSION Rendkívüli tartósság

Az Ingenio sorozatnak és a 100%-ig biztonságos lecsatolható fogantyújának (külön rendelhető) köszönhetően egyetlen kattintással egyik serpenyőről egy másikra válthat. Főzzön a tűzhelyen, tolja be az ételt a sütőbe, tálalja egyenesen az asztalra, az ételmaradékokat pedig tegye a hűtőbe! Nem utolsó sorban a serpenyők és fazekak az egymásra rakható dizájnnak köszönhetően helytakarékosak és könnyű elhelyezést biztosítanak a szekrényekben.

A Tefal INGENIO TITANIUM FUSION edény a TITANIUM EXTRA tapadásmentes felületnek (a serpenyőknél) és speciális tulajdonságok egész sorának köszönhetően hosszú élettartamot és rendkívüli tartósságot garantál. Élvezze a hibátlan eredmények tökéletes egyensúlyát és az elegáns stílust a Hard-Fusion® szabadalmaztatott fényezett formatervvel. A serpenyő kiváló minőségű anyagokból készült.

9 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal INGENIO TITANIUM FUSION edények

A tűzhelyről a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatógépbe - az Ingenio család ügyes és sokoldalú edényeket képvisel. A serpenyők egymásba rakható szerkezete helytakarékos és könnyű tárolhatóságot biztosít a szekrényekben. Biztonságos és szabadalmaztatott lecsatolható fogantyú akár 10 kg** teherbírással és tíz év garanciával* A Tefal TITANIUM FUSION serpenyő TITANIUM EXCELLENCE tapadásmentes felülete rendkívüli tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, háromszor időtállóbb **** és könnyű tisztítást garantál. A Tefal szabadalmaztatott exkluzív csiszolt Hard-Fusion® formatervében ötvöződik a hosszú élettartam és a hatásos stílus. Az eredmény első osztályú, Franciaországban gyártott edény, amely ugyanolyan jól működik, mint amilyen szép is. Ezt az ügyes szerkezetű serpenyőt nem mellőzheti a finom szószok készítésénél. Az okos funkciókkal felszerelt INGENIO TITANIUM FUSION sorozat, amelynek a célja, hogy megkönnyítse a főzést a mindennapokban, tökéletes egyensúlyt kínál a kiváló minőség, a hosszú élettartam és a vonzó formaterv között. Készítsen mindennap finomságokat a Tefallal, a konyhai edények világelső márkájával***   A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. ** Belső tesztek alapján ***Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória ****A TITANIUM EXCELLENCE felület akár háromszor időtállóbb, mint a Tefal TITANIUM PRO felület  

*A TITANIUM EXCELLENCE felület (a serpenyőknél) akár háromszor időtállóbb, mint a Tefal TITANIUM FORCE felület.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Ingenio: sokoldalú konyhai edények egyetlen kattintással

  A tűzhelyről a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatógépbe, és mindehhez optimális tárolással.

 • TITANIUM EXCELLENCE tapadásmentes felület: Akár háromszor tovább bírja*

  Ez az innovatív tapadásmentes felület különösen tartós és ellenálló az egyedi, nagyon erős és kemény titán alaprétegnek, valamint a szintén titán részecskékkel erősített új felső védőrétegnek köszönhetően.

 • Teljesen új, Hard-Fusion® fényezett felületkialakítás  

  A Tefal szabadalmaztatott exkluzív csiszolt dizájnja a legjobb minőséget és eleganciát kínálja – a Franciaországban, 100%-ban Hard-Fusion® technológiával gyártott termékek kiemelkedő minőségűek

 • THERMO-SPOT®

  A Thermo-Spot® hőmérsékletjelző (csak a serpenyőknél) egyöntetűen pirosra változik, amint a serpenyő eléri a tökéletes főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet. Tökéletes összetételt, színt és aromát garantál és ízletes, finom ételek készítését teszi lehetővé minden nap.

   

 • Behajlított szél a praktikus kiöntés érdekében

  Speciálisan az ételek könnyű és tetszetős felszolgálásának céljára tervezték.

 • Minden hőforráshoz megfelelő, az indukciós főzéshez is  

  Kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal, az indukcióssal is (gázos, elektromos, kerámialapos és indukciós).

 • Tapadásmentes külső bevonat

  A tapadásmentes külső felület könnyű tisztítást és praktikus használatot kínál.

 • Elkötelezettségünk: Egészséges főzés, környezetbarát gondolkodás.

  Célunk, hogy olyan hosszú élettartamú termékeket gyártsunk, melyeket nagyon sokáig használhat, miközben védjük a bolygónk élő környezetét az újrahasznosítható dizájnnak és a biztonságos tapadásmentes felületeknek köszönhetően (PFOA-t, ólmot és kadmiumot nem tartalmaz).
   

 • Franciaországban gyártva  

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.
   

 • Világelső a konyhai edények terén*

  „Csak a Tefal garantálja a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok arra, hogy a Tefalt válassza.
  * * Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM EXCELLENCE  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) CSUPÁN SERPENYŐK, MÉLY ÉS WOK SERPENYŐK, PALACSINTASÜTŐ  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv