TEFAL FLAVOUR

FLAVOUR A kiemelkedően finom ízekért

A Tefal Flavour edénysorozatával elegáns főzőedényekre tesz szert, amelyek minden ételnél a legjobb ízeket biztosítják. Ez a mély edények öntött alumíniumból készült és tapadásmentes felülettel ellátott. Tökéletes hőeloszlást biztosít az egyenletesen átsült ételek érdekében és az ízeket új minőségi szintre emeli!

7 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Flavour edények: A kiemelkedően finom ízekért

Érjen el kiemelkedő ízeket minden receptnél az öntött alumíniumból készült elegáns edénnyel, amely ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen finom a benne készült étel! A öntött alumíniumból készült, hatékony tapadásmentes felülettel ellátott Tefal Flavour mély edények szaftos és finom ételeket biztosít minden főzésnél. Ez a tapadásmentes felületű serpenyő exkluzív Tefal Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelzővel felszerelt, amely jelzi, amint eléri a főzés megkezdéséhez szükséges ideális hőmérsékletet, amelynek köszönhetően a főzés rendkívül biztonságos. Minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, és számos praktikus funkcióval felszerelt, a praktikus kiöntőktől és pót fogantyútól kezdve egészen az álló fedélig, amelynek köszönhetően a konyha felületei tiszták maradnak. A Tefal a Flavour edénysorozattal új szintre emeli a finom ízeket!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • A kiemelkedően finom ízekért

  Érjen el kiemelkedő ízeket minden kedvelt receptjénél a saját kulináris kreativitásával és az öntött alumíniumból készült Flavour serpenyővel, amely ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen finom a benne készült étel! 

 • Titanium Pro tapadásmentes felület

  Csúcsminőségű tapadásmentes felület, amely kétszer tovább bírja *a speciális összetételnek és titánrészecskékkel erősített védőrétegnek köszönhetően rendkívül erős és tartós.

  *A Tefal Titanium standard minőséghez képest.

 • 100 %-os biztonság

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*

  * A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • Thermo-Signal™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez szükséges ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • Praktikus kiöntők

  Speciális, integrált kiöntő csőrrel tervezték, a praktikus és tökéletesen pontos tálalás érdekében.

 • Praktikus fogantyú

  Praktikus fogantyú a dinamikus és kreatív főzéshez.

 • Álló fedél

  Az ötletes álló fedélnek köszönhetően a konyha felületei tiszták maradnak

 • Teljes indukciós technológia

  Élvezze a kiváló hőeloszlást és az egyenletesen átsült ételeket napról napra, az ütésállóságra tervezett erős edényaljjal, amely elejét veszi az idő múlásával keletkező deformációk megjelenésének.

 • Teljes kompatibilitás

  Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!

  *Forrás: Euromonitor International Limited, Home and Garden Edition 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Receptek
Funkciók
Anyag ÖNTÖTT ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat neve TITANIUM  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Használati utasítás & Kézikönyv