TEFAL RESERVE COLLECTION HARD ANODIZED

RESERVE COLLECTION HARD ANODIZED Nagy teljesítményű modern edénysorozat, mely kiválóan illik minden modern konyhába.

Tefal Reserve Collection edénycsalád kemény anodizált alumínium belső felülettel a nagyobb tartósságért és jó hőelosztásért

Az erős alumínium testnek köszönhetően kemény anodizált felülettel a Reserve Collection sorozat edényei és serpenyői egyenletes hőelosztást és tartós belső tapadásmentes felületet kínálnak az ételek tökéletes elkészítéséhez. 

7 rendelkezésre álló termék(ek)

A Reserve Collection sorozat fazekai és serpenyői: dizájnos konyhai edénysorozat fejlett technológiával

Ez a stílusos serpenyő kemény külső anodizált felülettel fel van vértezve az összes ismert újításunkkal. A tartós külső felület anodizált alumíniumból készül, mely hosszabb élettartamot és elegáns, csiszolt ezüst megjelenést kínál szürke színben. A tapadásmentes titán felület könnyű használatot és hosszú élettartamot biztosít. A Thermo-Spot pirosra változik, amint a serpenyő eléri az ideális hőmérsékletet, amivel hatékony ételkészítést és tökéletes sütést biztosít. Az erős alumínium test egyenletes hőelosztást kínál az egész főzőfelületen az ételek hatékony melegítéséért. Az elegáns rozsdamentes acél fogantyúk jól illenek a kézbe. A serpenyő alkalmas minden főzőlaptípusra, beleértve az indukciót, akár 250 °C-ig használható sütőben és mosogatógépben mosható.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • KEMÉNY ANODIZÁLT KÜLSŐ FELÜLET – TARTÓS ÉS ROBUSZTUS

  Tartós és kemény külső felület hosszú élettartamú anodizált anyagból. Elektrokémiai eljárással feldolgozott alumíniumból készül, aminek köszönhetően a külső felület különösen kemény, és szürke csiszolt megjelenést kap.

 • THERMO-SPOT®

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet, a Thermo-Spot® pont piros színűre vált. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aroma garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését. (A serpenyőknél áll rendelkezésre.)

 • Designed in France

  These pots and pans are designed in France

 • default

 • SÜTŐBEN HASZNÁLHATÓ

  A szerkezetének és szegecselt, rozsdamentes acél fogantyúinak köszönhetően a Reserve Collection edényei akár 250 °C-os hőmérsékletig sütőben is használhatók. A fazekak és serpenyők kivételéhez a sütőből edényfogók használata szükséges.

 • MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ

  A Reserve kollekció edényei könnyen moshatók mosogatógépben.

 • TEFAL: EGÉSZSÉGES FŐZÉS, KÖRNYEZETBARÁT GONDOLKODÁS

  100%-ig biztonságos tapadásmentes felület

 • TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

  Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket nyújtson. Ez egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. * Függetlenül értékelt ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása.

 • TITÁNNAL ERŐSÍTETT TAPADÁSMENTES FELÜLET (CSAK A SERPENYŐKNÉL)

  A tapadásmentes felület tartós a keményített ásványi alátétrétegnek és a titán részecskékkel erősített egyedi felületnek köszönhetően.

 • default

 • KOMPATIBILIS MINDEN HŐFORRÁSSAL

  Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

 • SZEGECSELT ROZSDAMENTES ACÉL FOGANTYÚK  

  Robusztus, tartós, hosszú élettartamú és sütőben is használható.

 • default

Receptek
Használati utasítás & Kézikönyv