TEFAL BLACK STONE

BLACK STONE Természetesen tartós  

A Tefal Black Stone edények két terület legjavát nyújtja - a kiváló főzési teljesítmény és az extrém tartósság kombinációja. A Black Stone edénysorozatot a természet ihlette, és természetes ásvány felhasználásával készült, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva a remek tulajdonságok érdekében és a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, valamint a hosszantartó használat érdekében. Fedezze fel a sütő serpenyőt, amely éttermi szintű minőséget biztosít minden nap, az ellenállhatatlan sole meunièretől kezdve egészen a tökéletes steakig.

5 rendelkezésre álló termék(ek)

Rendkívül tartós, Tefal Black Stone edények

magas hőmérsékleten történő főzés, abrazív tisztítás ... A valódi főzés a hosszantartó terhelésnek ellenálló, valódi főzőedényt igényel. A Tefal társaság szilárdan hisz az ásványok hatékonyságában, ezért minden szaktudásunkat felhasználtuk a Mineralia+ tapadásmentes felület tökéletesítésénél a Black Stone edények hosszú élettartama érdekében. Ez a kitűnő edények rendkívül kemény anyagok hozzáadásával és egyedi szerkezettel készül annak érdekében, hogy akár az olyan intenzív igénybevételnek is megfeleljen, mint a rántott garnéla sütés, cukkini sütés és rántott húsok sütése, amelyek mindig zamatosra és puhára sülnek, kívül pedig finom ropogósak. A Tefal saját exkluzív technológiáját alkalmazza a tartós főzőedények gyártásához: A Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző tökéletes sütést biztosít, amelynek köszönhetően a főzés rendkívül biztonságos, a továbbfejlesztett Thermo-Fusion™+ technológia pedig biztosítja az egyenletesen átsült ételeket. A Tefalnál a legnagyobb gondossággal készült konyhai edényeket gyártunk, már 60 éve. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli kompromisszumok nélküli minőséggel. Ugyanakkor rendkívül fontosnak tartjuk a környezet védelmét és ezen belül a hulladékok mennyiségének a csökkentését. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával készülnek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Mineralia+ tapadásmentes felület 

  A Tefal Mineralia+ tapadásmentes felülete természetes ásványokkal erősített, amely kiválóan használható a naponta történő, egyszerű, alacsony zsírfelhasználás melletti főzésnél.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, és kompromisszumok nélkül eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot - a gond nélküli főzés érdekében. (A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. PFOA mentesen, az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • Ideális számos különböző recept elkészítéséhez

  Ideális forma omlós lazac, pirított zöldség és még számos más étel elkészítéséhez.

 • THERMO-FUSION™+: Csúcsminőségű indukciós technológia

  A különlegesen nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ technológia gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült ételek érdekében.

 • Minden típusú tűzhelyhez + az indukcióshoz is

  Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • Tapadásmentes belső és külső bevonat

  Könnyű tisztítás és praktikus főzés. A mindennapi igények teljesítése érdekében lett megtervezve.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Receptek
Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat neve TAPADÁSMENTES FELÜLET  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Kiöntőperem CSAK EDÉNYEK  
Nyél típusa Rögzített  
Használati utasítás & Kézikönyv