TEFAL VARIABOLO K3169014 készlet 3 db lila-rózsaszín

VARIABOLO K3169014 készlet 3 db lila-rózsaszín Kényelmes, színes élelmiszertároló dobozok gyerekeknek

A Tefal Variobolo gyermek ételtároló készlet ideális megoldás a gyerekek tízóraijához utazás közben. Négy részből áll, hogy egyszerűen egymásba helyezhesse, a két mozgatható rekesz pedig lehetővé teszi az élelmiszerek külön történő tárolását. Valamennyi rész mosogatógépben mosható. Rakja össze az egyes részeket és készítsen két komplett dobozt hat színkombinációban.

Tefal Variobolo gyermek élelmiszertároló dobozok: Ideális tízórai tároló dobozok gyerekeknek utazáshoz

A tökéletes Tefal Variobolo élelmiszertároló dobozkészlet kényelmet és rugalmasságot kínál a tízóraik készítésekor utazás közben, fölösleges találgatások nélkül. Ez az univerzális készlet 4 részből áll, melyek tökéletesen illenek egymásba, hogy dobozokat alakítsanak ki hat vidám színkombinációban, rekeszekkel az élelmiszerek egyszerű tárolásához. A két állítható válaszfal két részre osztja a dobozt, így eleget tesz a válogatósabbaknak is, akik szeretik külön tudni az ételüket. A teljesen rugalmas válaszfalak kivehetők, így nagyobb darabokat, például szendvicseket is belerakhat. Ezek a kompakt műanyag élelmiszertároló dobozok kellemesen elférnek az ételhordó dobozokban vagy hátizsákokban, és gyermek ivópalackokkal egészíthetők ki
Nélkülözhetetlen eszközök
 • UNIVERZÁLIS ÉLELMISZERTÁROLÓ DOBOZOK GYEREKEKNEK

  Ez a készlet, mely ideális az utazás közbeni tízóraizáshoz, négy részből áll, és ezeket kombinálva két színes élelmiszertároló dobozt hozhat létre gyerekeknek.

 • EGYSZERŰ TÁROLÁS AZ ÜGYES FORMATERVNEK KÖSZÖNHETŐEN

  Az egyes alkotóelemek illenek egymásba, így a maximális kényelem érdekében minden doboz helytakarékosan egymásba rakásolható.

 • MOZGATHATÓ BELSŐ REKESZEK A NAGYOBB VARIABILITÁSÉRT

  A mozgatható és kivehető rekeszek rugalmasan alkalmazkodnak a tárolni kívánt finomságokhoz, így a doboz alkalmas minden gyermek számára.

 • default

  GYEREKSZÍNEK

  Számos élénk színben kapható; így a gyermekek kortól függően élvezni fogják a tízóraizást.

 • MEGFELELŐ IVÓPALACK IS ELÉRHETŐ

  A stílusos és vidám gyermek ivópalackok 100%-ban tömítő kupakkal az élelmiszerszállító dobozok tökéletes kiegészítői.

Funkciók
Hideg visszatartás NEM RELEVÁNS  
Hővisszatartás NEM RELEVÁNS  
Vízzáró Nem  
Mosogatógépben mosható    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.