TEFAL JUICE N‘CLEAN ALU ZC420E38

JUICE N‘CLEAN ALU ZC420E38 Próbáljon ki minél több receptet, minimális erőfeszítéssel!

A Juice N' Clean gyümölcsprés EasyClean technológiával időt és energiát takarít meg, ráadásul kiváló eredményeket és könnyű tisztítást kínál. Az intuitív érintőpanelen kiválaszthatja a két sebesség egyikét puha vagy kemény alapanyagokhoz, a két szűrő és gyümölcshús-mennyiség beállító funkció pedig garantálják a maximális sokoldalúságot.

Juice N' Clean gyümölcsprés: Próbáljon ki minél több receptet, minimális erőfeszítéssel!

A Juice N' Clean gyümölcspréssel a legjobbat hozhatja ki a gyümölcsből, zöldségből és levélzöldségből, ráadásul a tisztítása sem bonyolult! A Juice N' Clean gyümölcsprés EasyClean technológiával elvégzi Ön helyett a munkát, miközben időt és energiát takarít meg. Az intuitív érintőpanel lehetővé teszi a két sebesség közötti váltást a puha vagy kemény alapanyagokhoz, a hátramenet funkció pedig a gyümölcs- és zöldségdarabok kiszabadítására szolgál. A hideg préselés funkció maximális lépréselést biztosít minimális hulladékkal, és megőrzi a kedvenc gyümölcse, zöldsége vagy levélzöldsége természetes ízét, színét és tápanyagait! A két szűrő kivételes sokoldalúságot kínál gyümölcslevek, fagylalt, pürék és dzsemek készítéséhez, a gyümölcshús-mennyiség beállítási funkcióval pedig meghatározhatja, mennyi gyümölcshúst tartalmazzon – sokat, keveset vagy semennyit! További praktikus funkciók közé tartozik a nagyvonalú gyümölcslé gyűjtő és gyümölcshús gyűjtő edény, így a préselést nem kell megszakítania, a lecsöpögés elleni funkció, mely tisztán tartja a konyhapultot, valamint a csendes technológia, melynek köszönhetően bármelyik napszakban készíthet finom leveket. Ehhez adja hozzá a mosogatógépben könnyen mosható lecsatolható részeket, valamint a kompakt elegáns formatervet, mely lehetővé teszi a könnyű elhelyezést bárhol a konyhapulton. A Juice N' Clean gyümölcspréssel bármikor élvezheti a finom gyümölcsleveket a szokásos megerőltetés nélkül!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Easy Clean technológia

  Az Easy Clean előtisztítási technológia Ön helyett végzi el a munkát, a könnyű tisztításnak köszönhetően pedig időt és energiát takarít meg.

 • Érintőpanel

  Intuitív használat, 2 sebességfokozat a puha vagy kemény hozzávalókhoz és hátramenet funkció a beakadt darabok kiszabadításához.

 • Hideg préselési technológia

  Magas léelkülönítést biztosít minimális hulladékmennyiséggel és maximális előnyökkel. Élvezze a kedvenc gyümölcse, zöldsége vagy levélzöldsége természetes ízét, színét és tápanyagait!

 • Sokoldalúság

  Két szűrő a nagyobb sokoldalúságért. Könnyedén készíthet gyümölcsleveket, fagylaltokat, püréket és dzsemeket.

 • Állítható gyümölcshús mennyiség

  Állítsa be a gyümölcshús mennyiséget a gyümölcslében: sok, kevés vagy semennyi!

 • Praktikusság

  A gyümölcslé és a gyümölcshús gyűjtő edény nagyvonalú űrtartalmú, így folyamatos préselést tesz lehetővé.

 • Védelem a lecsöpögés ellen

  Biztosítja a gyümölcs és zöldséglevek tökéletes keveredését és megkíméli a konyhapultot a lecsöppenő levektől.

 • Csendes technológia

  Élvezze a friss gyümölcslevet a nap bármelyik pillanatában az alacsony zajszintnek és csendes üzemelésnek köszönhetően.

 • Mosogatógépben mosható

  A lecsatolható részek mosogatógépben moshatók, ami megkönnyíti a tisztítást.

 • Könnyű tárolás

  A kompakt és elegáns formatervének köszönhetően kiválóan illik minden konyhapultra.

Funkciók
Test anyag Műanyag  
Tisztító kefe    
Szűrőanyag Műanyag/ Nemesacél  
Szűrők száma 2  
Töltőgarat átmérője 45  mm
Cseppenésgátló kiöntő    
Kancsó űrtartalma 0.8  L
Külső gyümölcspép tároló    
Fordulatszám (f/p) 80  
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 4 + hátramenet  
Receptek Nem  
Mosogatógépben mosható - részletek Lecsatolható alkatrészek  
Mosogatógépben mosható    
Teljesítmény 150  W
Színek alumínium szín  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.