MASTERSEAL GLASS

MASTERSEAL GLASS Tefal MasterSeal Glass üvegdoboz, 4 az 1-ben edény főzéshez, tálaláshoz, tároláshoz és szállításhoz egyaránt!

A MasterSeal Glass 4 az 1-ben üvegdoboz segít Önnek a főzés minden egyes szakaszában.  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás

A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

CLIP & CLOSE Glass Fresh Box will allow you to prepare, serve, store and transport without any trouble. You will finally be able to use one food container for all the usages thanks to the high class combines with superior freshness-seal ! 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás

  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

   

 • OPTIMÁLIS KÉSZÍTÉSHEZ

  A doboz 100%-os boroszilikát üvegből készül, mely ellenáll a sütőben történő használatnak, különösen ellenáll a magas hőmérsékleteknek. Biztosított színállóság és szag elleni védelem. A doboz ráadásul mikrohullámú sütőben is használható.

 • BIZTONSÁGOS HORDOZÁS

  A Tefal Masterseal 100%-ban tömít a tömítési technológiának köszönhetően. A tömítés nagyobb nyomása optimális védelmet biztosít. A doboz használható mikrohullámú sütőben, így az elkészített étel melegítése közvetlenül a szállító dobozban történhet. Ideális utazáshoz.

 • HIGIÉNIA

  A Freshness seal típusú tömítés biztosítja, hogy a fedő és a tömítés mindig érintkezik. Rések nélkül, teljesen baktériummentesen a behelyezett tömítésnek köszönhetően.  

 • GARANCIA  

  Németországban gyártva, 30 év garancia. Az első gyártó tanúsítvánnyal bébiételek tárolására. Kiváló üvegminőség: a boroszilikát üveg jobban ellenállhat a hirtelen hőmérséklet változásnak, és használható magas hőmérsékletű környezetben, például sütőben.        

 • 100%-BAN EGÉSZSÉGES      

  Tanúsított gyártási mód használata, BPA nélkül  

 • MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ  

  Az Ön kényelme érdekében a doboz mosogatógépben is mosható.

 • FREEZER SAFE  

Használati utasítás & Kézikönyv