TEFAL COMFORT K2223114 15 cm

COMFORT K2223114 15 cm Kés maximálisan kényelmes használatra

9 cm magozó kerámia konyhakés. A Comfort sorozat legpontosabb kése. Pontosan darabol és szeletel minden zöldséget és gyümölcsöt.  

Cikkszám: K2223114

Comfort kések: kezdésnek ideális késkészlet!

A Comfort kések teljes kínálata, valamint rozsdamentes acélból és kerámiából készült tartozékok. A kések ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek puha anyagból az optimális kényelemért és irányításért. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék kiváló ellenállóságot és hatékonyságot kínálnak, a kerámia kések pedig fantasztikus pontossággal rendelkeznek. A biztonsági pengevédők védik a penge formáját, biztonságot és egyszerű tárolást garantálnak. Akár 14 termék a hatékony szeletelésért: – Kis magozókés (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Konyhakés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 15 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 20 cm – Kenyérvágó kés 20 cm – Szeletelő kés 20 cm – Santoku kés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – 4 steak-kés – Sajtvágó kés – Konyhai olló
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Komfortzóna + biztonsági pengevédő

  Ergonomikus fogantyú puha anyagból a legérzékenyebb zónában az optimális kényelem biztosításáért. Pengevédő a biztonságos és egyszerű tárolásért.  

 • KOMFORTZÓNA

  A Tefal Comfort kések ergonomikus nyéllel rendelkeznek érintésre puha anyaggal a legérzékenyebb területen, aminek köszönhetően optimális kényelem biztosítható használat közben.

 • PENGEVÉDŐ

  A biztonságos használatért és könnyű tárolásért.

 • HATÉKONY SZELETELÉS

  Minden egyes kést speciális használatra terveztünk, egyedi anyagból van és egyedi formájú.

 • TELJES TERMÉKSOROZAT A TÖKÉLETES SZELETELÉSHEZ

  Minden egyes kést konkrét célra terveztünk, beleértve az egyedi anyagot és formát.

Funkciók
Aktív rész anyaga KERÁMIA  
Méret 15 cm  
Nyél színe FEKETE+ HÓFEHÉR  
Típus CHEF  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.