TEFAL Ingenio Daily Chef

Ingenio Daily Chef Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné egyszerűbbé varázsolni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedénnyel ez többé nem probléma! Levehető fogantyú az edényekhez és serpenyőkhöz, hogy gond nélkül helyezze át azokat a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Pipa. Tefal Ingenio termékcsalád: egyszerűsítse a főzést!

Élvezze a gondtalan főzést és könnyű takarítást az ON Daily Chef Ingenio termékcsaláddal. Az edények rendkívül tartós, belső és külső tapadásmentes felülete természetes könnyedséget visz a főzésbe.

2 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 10 részes Ingenio Daily Chef edénykészlet
  10 részes Ingenio Daily Chef edénykészlet

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 10 részes Ingenio Daily Chef edénykészlet
  10 részes Ingenio Daily Chef edénykészlet

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Ingenio Daily Chef edénykészlet: Kiváló minőség mindennapi főzéshez

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe a maradékot * a praktikus levehető fogantyú segítségével: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart** 10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. A Daily Chef készletet úgy tervezték, hogy megkönnyítse a mindennapi főzést. Ez a különlegesen tartós, tapadásmentes felület biztosítja a könnyed főzést és tisztítást, hogy a főzés garantáltan kellemes időtöltés legyen. Fedezze fel a minden főzéshez ideális készletet, így csupán egy karnyújtásnyira lesz Öntől a zsírmentes főzés és sütés. A Tefal által garantált, egyedülálló élményt olyan további funkciók biztosítják, mint a Thermo-Fusion™ edényalj, amely gyors és egyenletes főzést biztosít, valamint a Thermo-Signal™ technológia, amely jelzi a tökéletes sütéshez szükséges hőmérséklet elérését. A Daily Cheffel mindennap öröm a főzés !

**Belső tesztek alapján.

*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.

**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van, hogy megkönnyítse a mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és helytakarékos, egymásba rakható dizájn. *Ne tároljon savas élelmiszereket.

 • Erős, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Tapadásmentes Titanium felület

  Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket,
  amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek
  a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • TELJES INDUKCIÓS TECHNOLÓGIÁS SERPENYŐ: 

  Kiváló hőelosztás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az erős edényaljnak köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon az ütéseknek és megakadályozza az idő múlásával bekövetkező deformációt.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia 

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a lábas felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv