TEFAL Ingenio Unlimited

Ingenio Unlimited Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú serpenyőkhöz, a főzőlapról a sütőbe való könnyű áthelyezéshez, valamint a hűtőszekrénybe helyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!
Az intenzív főzés olyan serpenyőket igényel, amelyek állják az extrém feltételeket. Az Ingenio Eco Resist On serpenyő teljesen új, rendkívül tartós és tapadásmentes TITANIUM ANTI-SCRATH felülettel ellátott, aminek köszönhetően az edényben fém konyhai eszközöket is használhat, új szintre emelve ezzel a főzést.

8 rendelkezésre álló termék(ek)
 • Ingenio Unlimited serpenyő L7630302 22 cm
  Ingenio Unlimited serpenyő L7630302 22 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Ingenio Unlimited lábas Tefal L7632932 18 cm
  Ingenio Unlimited lábas Tefal L7632932 18 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Ingenio Unlimited lábas 16 cm
  Ingenio Unlimited lábas 16 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Ingenio Unlimited serpenyő 24 cm
  Ingenio Unlimited serpenyő 24 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Ingenio Unlimited serpenyő 26 cm
  Ingenio Unlimited serpenyő 26 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Wok serpenyő Ingenio Unlimited 26 cm
  Wok serpenyő Ingenio Unlimited 26 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Ingenio Unlimited lábas Tefal L7633032 20 cm
  Ingenio Unlimited lábas Tefal L7633032 20 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Ingenio Unlimited serpenyő 28 cm
  Ingenio Unlimited serpenyő 28 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

Tefal Ingenio Unlimited serpenyő: rendkívül tartós

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt  ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**  10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Karcállóság, tapadásmentes felület és tartósság: A megfelelő serpenyőválasztás, amelynél megtapasztalhatja a különbséget. A Tefal Unlimited serpenyő rendkívül tartós, ugyanakkor kompromisszumok nélküli minőséget képvisel. A teljesen új, TITANIUM Anti-Scratch tapadásmentes felület hatszor tovább bírja a Tefal standard felületéhez képest és egyesíti önmagában a tapadásmentes felületek praktikusságát és a rendkívüli karcállóságot, ezen kívül pedig a főzésnél fém konyhai eszközöket is használhat. Ez a tapadásmentes serpenyő úgy lett megtervezve, hogy minden konyhaművészeti kihívásnak megfeleljen és soha ne okozzon csalódást Önnek a teljesítményével, ami rendkívül fontos. Emelje teljesen új szintre konyhaművészetét a Tefal eddigi legjobb, tapadásmentes felületű konyhai edényével.

**Belső tesztek alapján.


*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem. *Ne tároljon savanyú ételeket. 
(1) Önállóan megvásárolható

*Ne tároljon savas ételeket.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg  súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel

 • Tapadásmentes Titanium felület

  Az általunk gyártott, karcolásgátló kezeléssel ellátott Titanium tapadásmentes felület maximális tartósságot és tartósan kiváló teljesítményt biztosít, és akár hatszor tovább tart, mint a hagyományos Tefal Titanium felületek.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Prémium indukció

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal:  világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza.

  * Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 6X  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) X6  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv