TEFAL AROMA

AROMA Ügyes és tökéletes!

Engedje szabaddá a leleményességét a Tefal Aroma serpenyővel. Az elegáns és erős öntött alumínium serpenyő erős alja kiváló hőmegtartást biztosít a finom és ízletes kedvenc receptek elkészítésénél. A titánnal erősített tapadásmentes felülete tartós és robusztus, az okos elemek, beleértve a Thermo-Spot® technológiát, a kiöntő barázdákat, a praktikus fogantyúkat és a fedőt tárolási pozícióval (a mély serpenyőnél) ráadásul gondoskodnak a gyors és kényelmes főzésről. Valamennyi tűzhellyel kompatibilis, beleértve az indukciósakat is.

Tefal Aroma tapadásmentes indukciós serpenyők: Gyűjtsön ihletet

Hagyja, hogy a kreativitása vezérelje Önt az indukciós tűzhelyekre is alkalmas átdolgozott, elegáns és robusztus Tefal Aroma öntött alumínium tálakkal és serpenyőkkel. Erős aljával az Aroma serpenyő kiváló hőelosztást és hőtartást biztosít a kedvenc receptek finom és ízletes elkészítéséhez. A robusztus titán felülete tartós, könnyen tisztítható, és így még dinamikusabb főzést tesz lehetővé. Az ügyes elemek egész sora adhat Önnek ihletet, beleértve a Thermo-Spot® technológiát a tökéletes eredmények eléréséhez, a kényelmes barázdát a pontos tálaláshoz, a praktikus segédfogantyút és az ügyes fedőt tárolási pozícióval (a mély serpenyőnél), hogy a konyhapult tiszta maradhasson. Fejezze ki a leleményességét főzéssel, tökéletesítse tudását, és élvezze a konyhában töltött időt, mindezt a Tefal Aromának köszönhetően. Minden főzőlappal kompatibilis, az indukcióssal is. A Tefal, a serpenyők és tálak világelső vállalata*, gondosan figyel a tökéletes főzési eredmények elérésére, illetve a kiváló minőségű és tartós termékek kínálatára. A bolygónk egészségének védelme iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy minden termékünk újrahasznosítható és nem káros a környezetre. Tálainkat és serpenyőinket ráadásul Franciaországban terveztük és gyártjuk - még egy ok, hogy a Tefalt válassza!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • KIVÁLÓ ÉS HOSSZANTARTÓ HŐMEGTARTÁS

  Az öntött alumínium szerkezetnek és az erős aljnak köszönhetően az Aroma edény kivételes hőmegtartást biztosít a finom, ízzel teli eredményekért minden kedvenc recept esetében.

 • THERMO-SPOT® HŐMÉRSÉKLET JELZŐ

  A Thermo-Spot® pirosra vált, amint a serpenyő elérte a kiváló átsütéshez szükséges ideális hőmérsékletet.

  Kiváló textúrát, gyönyörű színt és fantasztikus ízt garantál a finom és mindennap ízekkel teli ételeknél.      

 • default

 • EGÉSZSÉGES FŐZÉS A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL

  Célunk olyan tartós termékeket gyártani, melyeket sokáig használhat, és így a bolygónkat az újrahasznosított biztonságos tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) termékeknek köszönhetően egészségesebbé tehetjük.

 • TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

  Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket nyújtson. Ez egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. * Függetlenül értékelt ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása.

 • KOMPATIBILIS MINDEN HŐFORRÁSSAL

  Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

 • Stand up lid

  Keep surfaces clean thanks to the ingenious stand-up lid.

 • SEGÉDFOGANTYÚ

  Praktikus fogantyú a dinamikus, kreatív főzésért.

 • default

 • ÜGYES KIÖNTŐ BARÁZDÁK

  Speciális tervezés integrált barázdákkal az ételek tiszta és pontos tálalásáért.

 • default

 • TAPADÁSMENTES TITANIUM FELÜLET: ULTRA TARTÓS TITÁN RÉSZECSKÉKKEL

  Ez a felület markáns és hosszantartó tapadásmentességet kínál a titán részecskékkel erősített extra erős felületi rétegének köszönhetően.

 • default

Funkciók
Anyag ÖNTÖTT ALUMÍNIUM  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat neve TITANIUM  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Belső bevonat színe FEKETE  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Thermo-Spot (hőindikátor) CSUPÁN SERPENYŐK, MÉLY ÉS WOK SERPENYŐK, PALACSINTASÜTŐ  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Nyél típusa Rögzített  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Fedő anyaga ÜVEG  

Használati utasítás & Kézikönyv