TEFAL INFINY JUICE ZC255B 200W

INFINY JUICE ZC255B 200W 25% -kal több energia, 2x több fiatalság!

It has never been so easy to make “Fresh and delicious juices for a maximum of vitamins!”

Using the cold pressed technology, it gently squeezes the juice out of fruits and vegetables while maintaining its natural flavor, original color and above all its nutrients.

Low speed (average 60 rpm), to minimize the oxidation and to produce a superior and longer lasting juice…

 

*Laboratory tests performed with 1kg of raspberries for the juice, 1kg of oranges for the vitamin C and 1 kg of grapes for the antioxidants in comparaison with the Tefal ZN65 centrifugal juicer

*Laboratory tests performed with 1kg of raspberries for the juice, 1kg of oranges for the vitamin C and 1 kg of grapes for the antioxidants.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • The slow rotation screw gently presses on the juice filter, fruits, vegetables and herbs... This efficient technology allows to extract up to 2x more juice, 1/4 more vitamins C and 2x more antioxidants as compared to our most powerful centrifugal juicer (Tefal ZN65)*

 • And the counter top remains clean no matter what!

 • With the Infiny juice and its juice filter, it has never been so easy to make “Fresh and delicious juices for a maximum of vitamins!”
  Juice made of fruits, including soft varieties (berries), vegetables, notably the leafy greens…
  Tasty, colorful, pleasure fill in one glass!

 • Intuitive assembly and ergonomic use, very convenient to use every day!

 • A silent technology to enjoy juicing, any time of the day...

 • Low speed (average 60 rpm), to minimize the oxidation and to produce a superior and longer lasting juice... 

 • Infiny Juice cold press technology extarcts up to 2x jiuce than tranditional centrifugal.

 • 2 jugs to collect  juice and dry pulp. Removable elements easy to clean...A simple rinsing is enough between 2 preparations...

Funkciók
Mosogatógépben mosható    
Vezetéktárolás    
Közvetlen tálalás    
Külső gyümölcspép tároló    
Cseppenésgátló kiöntő    
Szűrők száma 1  
Szűrőanyag Stainless steel  
Test anyag Plastic  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.