TEFAL INFINY PRESS ZC255D38

INFINY PRESS ZC255D38 25% -kal több energia, 2x több fiatalság!

Sohasem tudott még ilyen egyszerűen “Friss és finom leveket készíteni a lehető legtöbb vitaminért”

A hidegen préselő technikával finoman nyomja ki a gyümölcsök és zöldségek levét, miközben megőrzi azok természetes ízét, eredeti színét, és mindenek felett, tápanyagtartalmukat.

Alacsony sebesség (átlag 60 rpm), az oxidáció legkisebbre csökkentéséért, hogy a legjobb minőségű és tovább kitartó leveket készítse...

 

*A laboratóriumi teszthez az alábbiakat használták: 1 kg málnát - a léért, 1 kg narancsot - a C vitaminért, és 1 kg szőlőt - az antioxidánsokért . Az összehasonlítás a Tefal ZN65 gyümölcscentrifugával történt.

*A laboratóriumi teszthez az alábbiakat használták: 1 kg málnát - a léért, 1 kg narancsot - a C vitaminért, és 1 kg szőlőt - az antioxidánsokért .

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Akár 2x több lé, 1/4-del több energia,  2x több fiatalság*

  A lassan forgó csavar finom nyomást gyakorol a lészűrőre: gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények... A hatékony technológiának köszönhetően akár 2x több levet, 1/4-del több C vitamint és 2x több antioxidánst préselhet ki legerősebb gyümölcscentrifugánkhoz képest (Tefal ZN65)*

 • Csepegésgátló rendszer

  A konyhapult pedig minden alkalommal tiszta marad!

 • Lészűrő

  Az Infiny juice készülékkel és lészűrőjével soha nem tudott még ilyen egyszerűen “Friss és finom leveket készíteni, maximális vitamintartalommal!”
  Használhat gyümölcsöket, puha változataikat (bogyós gyümölcsök), zöldségeket, zöld leveleket…
  Finom és színes élvezet egyetlen pohárban!

 • 1 adagolócső nyomóval

  Egyszerű összeszerelés és ergonomikus használat, rendkívüli kényelmet nyújtva mindennap!

 • Csendes technológia

  Csendes technológia, hogy a nap bármely szakában élvezhesse a leveket...

 • Akár 1/4-del több energia és 2x több fiatalság!  

  Alacsony sebesség (átlag 60 rpm), az oxidáció lehető legkisebbre csökkentéséért, hogy a legjobb minőségű és tovább kitartó leveket préselje... 

 • Akár 2x több lé!

  Az Infiny Juice hidegen préselő technológia a hagyományos centrifugákhoz képest 2x több levet eredményez.

 • Egy kancsó a lének, egy a száraz maradéknak

  2 kancsó a lé és a hús/pép összegyűjtéséhez. Kivehető elemek, egyszerű tisztítás… Két lé elkészítése között egyetlen öblítés is elegendő...

Funkciók
Test anyag Műanyag  
Szűrőanyag Rozsdamentes Acél  
Szűrők száma 1  
Cseppenésgátló kiöntő    
Külső gyümölcspép tároló    
Fordulatszám (f/p) 82 RPM  
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 2  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható - részletek only pusher, lid, pressing screw, juice filter, bowl, jugs, cleaning brush, drip stop.  
Mosogatógépben mosható    
Színek Silver premium / Dark grey  

Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.