TEFAL FRUTELIA + METAL ZE420D38

FRUTELIA + METAL ZE420D38 Naponta friss gyümölcsitalok, erőfeszítések nélkül!

A Tefal Frutelia+ gyümölcscentrifuga tökéletes segítőtárs kedvenc gyümölcsleveinek az elkészítésénél és tökéletes módja annak, hogy minden nap élvezhesse az egészséges és friss gyümölcsitalok ízét. A széles töltőnyílás nagy, akár egész darab gyümölcsök könnyű behelyezését teszi lehetővé, a 2 sebességfokozattal és pulzáló funkcióval kombinált 400 W-os teljesítmény pedig hatékony darálást és turmixolást tesz lehetővé. Mindezt kiegészíti az elegáns rozsdamentes acél felület, amely tökéletesen illik minden konyhához. 

Cikkszám: ZE420D38

Frutelia + gyümölcscentrifuga: friss és egészséges gyümölcsitalok, modern stílusban

A Tefal Frutelia+ gyümölcscentrifuga friss gyümölcslevek könnyű elkészítését teszi lehetővé, tehát csupán egy karnyújtásnyira van Öntől a hibátlan teljesítmény, az egészség és a finom ízek. A széles töltőnyílás lehetővé teszi nagy, vagy akár egész darab gyümölcsök behelyezését, a 400 W-os teljesítmény, a 2 sebességfokozat és a pulzáló funkció kombinációja pedig biztosítja a kedvelt alapanyagai egyszerű feldolgozását. A rozsdamentes acél szűrő hosszantartó teljesítményt garantál, a 950 ml-es gyümölcshús gyűjtő edény pedig ideális kapacitást biztosít minden szituációban. A Frutelia+ készülék kompakt szerkezetének köszönhetően könnyen tárolható. Csepegésmentes rendszerrel felszerelt és olyan biztonsági elemeket tartalmaz, mint pl. a csúszásmentes lábak. Tökéletes gyümölcscentrifuga mindennapi használathoz. Mindezt kiegészíti az elegáns rozsdamentes acél felület, amely tökéletesen illik minden konyhához.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors és könnyű használat.

  Tökéletes gyümölcscentrifuga ízletes gyümölcslevek mindennapi, könnyű és gyors elkészítéséhez, amely széles töltőnyílással ellátott a nagy, vagy egész darab gyümölcsök behelyezéséhez.

 • Rendkívül praktikus, kompakt dizájn

  Kompakt formaterv a könnyű tárolásért, amely kevesebb helyet foglal el a konyhapulton és megkönnyíti a mindennapi használatot.

 • Könnyű tisztítás

  A lecsatolható részek mosogatógépben könnyen elmoshatók

 • Nagy teljesítmény és könnyű kezelés

  A 400 W-os teljesítmény a 2 sebességfokozat és a pulzáló funkció rendkívül hatékony vágást, darálást és turmixolást biztosítanak.

 • Praktikus funkciók

  A 950ml-es gyümölcshús gyűjtő edény minden alkalommal megfelelő helyet biztosít a gyümölcshús részére, így egyaránt ideális a mindennapi használathoz és vendégek fogadásához is.

 • Biztonságos használat és hordozhatóság

  A csúszásmentes lábakkal ellátott stabil szerkezet tökéletesen megfelel a konyhapulton történő használatra, a megcsúszás vagy leesés veszélye nélkül, az egyszerűen rögzíthető, két ergonomikus fogantyú pedig könnyű hordozást biztosít.

 • Rendetlenség nélkül

  A csöpögésmentes rendszer tisztán tartja a konyhapultját.

Kiegészítõk
Funkciók
Test anyag Rozsdamentes Acél  
Szűrőanyag Nemesacél  
Szűrők száma 1  
Töltőgarat átmérője 60  mm
Rögzítő rendszer Kétoldali fogantyú  
Cseppenésgátló kiöntő    
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 2 + pulse  
Mosogatógépben mosható - részletek Spare parts  
Mosogatógépben mosható    
Teljesítmény 400  
Színek Stainless Steel / Black  
Gyümölcspéptároló űrtartalma 0.95  L
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.