Provance-i stílusú rák

Provance-i stílusú rák

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 800 g nagy rák
  • 1 felszeletelt hagyma
  • 5 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • Finomra vágott petrezselyem
  • 3 ActiFry-kanál extra szűz olívaolaj
  • 1 citrom
  • Só, bors

Elõkészítés

Mossa meg a rákokat hideg vízben, és alaposan szárítsa meg őket. Rakja tálba őket, és keverje össze a fokhagymával, a hagymával, a petrezselyemmel és az olívaolajjal. Pácolja 15 percig.

Rakja az ActiFry készülékbe a rákot a páccal együtt, és süsse 12 percig. Amikor a rákok fényes narancssárga színt kaptak, sózza és borsozza őket.

Kapcsolja ki az ActiFry készüléket, és várjon 2 percet, mielőtt feltálalná őket a citromcikkekkel.