Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Mindig legyen feltöltve vízzel a szaftgyűjtő tálca (modelltől függően). Ez lehetővé teszi, hogy a kisülő szaft és zsír feloldódjon a vízben, ami megakadályozza a füstölést és a lángok felcsapását.
Az első használat alatt tapasztalni fog némi füstöt. Ez normális, és nem fog sokáig folytatódni. Ha továbbra is füstöt lát, ellenőrizze, hogy a grillező lapot megfelelően megtisztította-e.
Nem, a terméken tilos az alufólia használata – nem készíthet vele alufóliába csomagolt típusú ételeket.
A sütési folyamat során használt víz hűvös zónát hoz létre a grillező felület alatt. Ebbe csepeg bele a zsír, ami azt jelenti, hogy nem kezd el égni a forró felület, és így nem keletkezik füst és nem csapnak fel lángnyelvek.
Kizárólag fa, műanyag vagy hőtűrő műanyag eszközöket. A fém eszközök miatt megsérülhet a kontaktgrill tapadásmentes bevonata.
Az egyszerű tisztítás érdekében a termék teljesen szétszerelhető. A rács, a grillező lap és a víztartó mosogatógépben mosható. A grillsütő házát minden használt után át kell törölni. Soha ne merítse vízbe.
A használat után kapcsolja ki a grillsütőt, csatlakoztassa le a fali aljzatról, és várja meg, amíg teljesen kihűl. Csak ezután tisztítsa. A rácsok, a fogantyú és az alap szivaccsal és mosogatószerrel törölhető le.
A melegítőtekercset nem kell tisztítani. Ha túlzottan szennyezett, akkor várjon, amíg lehűl, és törölje meg száraz ruhával.
Ha szeles helyen használja, lehetséges, hogy emiatt lehűl a sütőlap és tovább tart a grillezés.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.