TEFAL ACCESS FV1542

ACCESS FV1542 Mindent tartalmaz a könnyű vasaláshoz

Az Acces Easy: minden, ami szükséges a könnyű vasaláshoz

Az Acces Easy: minden, ami szükséges a könnyű vasaláshoz

Az Acces Easy vasalóval probléma mentes, erőfeszítés nélküli vasalást élhet meg kényelmes kezeléssel és a rendkívül csúszós vasalótalppal. Ez a nagyon könnyű vasaló a rendkívül csúszós vasalótalpon kívül még a markolatban ergonómikusan elhelyezett gőzadagoló gombot is kínál.

Egyszerűsítse le a vasalást

Az Access Easy vasalóval, amely kombinálja a csúszósságot, kényelmes kezelést és további elemeket, egy karnyújtásnyira van a vasalás optimális eredményétől. Ez a Tefal egyik legkönnyebb vasalója. A lekerekített szélű rendkívül csúszós kerámia vasalótalp garantálja a gyors vasalást. Az állandó 25 g/perc gőzkimenet és a 100 g/perc gőzlövet segítenek a makacs gyűrődések eltüntetésében. A kiegyensúlyozott komforton kívül az Access Easy vasaló kényelmes kezelést és intuitív elemeket is kínál: a markolatban ergonómikusan elhelyezett gőzadagoló gombot , XL méretű vezetéket és nagy víztartályt. Az Access Easy: minden, ami szükséges a könnyű vasaláshoz.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Nagyon csúszós vasalótalp

  Különös figyelmet szenteltek a kivitelezésnek és a vasalótalp kialakításának: a kerámia felszínű lekerekített szélekkel a Tefal rendkívül csúszós vasalótalpat hozott létre.

 • 100g/perc gőzlövet a makacs gyűrődések eltüntetéséhez 

  A gőzlövetet használja a makacs gyűrődések eltüntetéséhez vagy a ruha felfrissítésére és fertőtlenítésére függőleges gőzöléssel

 • Anti-drip a foltmentes ruhákhoz

  Az anti-drip funkció meggátolja a vízcsepegést és foltképződést a ruhákon a vasalás ideje alatt.

 • Állandó gőz a vasalás megkönnyítésére

  Az állandó 25 g/perces gőzkimenet a száraz anyagokból is könnyedén eltávolítja a gyűrődéseket.

 • Könnyű

  Válassza ki az egyik legkönnyebb Tefal vasalót. Ez a vasaló könnyen véghez viszi minden mozdulatát az egyszerű vasaláshoz erőfeszítés nélkül.

 • Ergonómikus gőzvezérlés elhelyezés

  Olyan egyszerű: a gomb a markolat alján helyezkedik el, mindig kéznél van, amikor több gőzre van szükség.

Funkciók
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Kézi beállítás  
Vasalótalp csúszóssága ****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága ****  
Folyamatos gőzadagolás Csúcs és oldal  
Ergonomikus gőzkezelő    
Kényelmes fogantyú    
Vízbetöltő nyílás Közepes  
Anti-drip csepegésgátló    
Vezetéktárolás Tápkábel  
Vízkő-mentesítési funkció Vízkő-mentesítési beállítás  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések

Nem, a vasalót hagyja kihűlni, mielőtt elrakná, és fogadja meg ezt a négy tanácsot: ürítse ki a tartályban maradt vizet, állítsa minimumra a termosztátot, tisztítsa meg a gőzvezérlést, a vasalót pedig rakja álló helyzetbe (modelltől függően).

Amennyiben a vasalója vízkő elleni rendszerrel van felszerelve, havonta egyszer tisztítsa meg a vízkőmentesítő szelepet. Ehhez húzza ki a vasalót a fali csatlakozóaljzatból, és hagyja hűlni 30–45 percig. Engedje le a vizet és távolítsa el a szelepet a tetejénél fogva. Helyezze egy olyan üvegpohárba a szelepet négy órára, amelyet hideg vízzel töltött meg, és amelybe citromlevet (vagy ételecetet) öntött. Ezután mossa át bő vízzel, és szerelje vissza a vasalóba. Figyelem: soha ne érintse meg a vízkőmentesítő szelep végét. A vasaló a vízkőmentesítő szelep nélkül nem működik.


Az újraaktiváláshoz finoman rázza meg a vasalót: a jelzőfényeknek el kell kezdeniük villogni, a terméknek pedig el kell kezdenie felmelegedni.

Az elektronika megszakítja az áramellátást, majd az automatikus leállítást jelző lámpa villogni kezd, ha a vasalót 8 percnél hosszabb ideig nem mozgatják (a tartójában vagy az alapban van), vagy 30 másodpercnél hosszabb ideig elfektetve marad. Kapcsolja be a vasalót, majd finoman rázza meg, amíg a lámpa ki nem alszik.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.