Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
A pisztáciát durvára aprítsa fel. A sajtot vágja vékony csíkokra. A fésűkagylót pácolja kevés pisztáciaolajban. Sózza és borsozza. A vajat olvassza fel, és keverje össze az olajjal.
A leveles tésztalapokat ezzel a keverékkel kenje be finoman.
A leveles tésztalapokból vágjon három harmad körcikkelyt. Mindegyik leveles tésztalap közepére rakjon egy kis pisztáciát.
Rakjon rá egy fésűkagylót. Díszítse parmezánforgácsokkal. Zárja össze a tésztalapot a fésűkagyló körül úgy, hogy batyut formázzon. A sajtos oldalával kezdje a sütést. Süsse mindegyik oldalukat addig, amíg a batyuk arany színűek nem lesznek.
Rukkola- vagy mesclunsalátával tálalja.