Pulyka három különféle paprikával

Pulyka három különféle paprikával

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 1–1 piros, zöld és sárga paprika, vékony szeletekre vágva
  • 2 ActiFry-kanál olívaolaj
  • 2 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 1 vékonyan felszeletelt lilahagyma
  • 4 ActiFry-kanál portói vagy főzősherry
  • 1/2 ActiFry-kanál ciderecet
  • 1 teáskanál kukoricaliszt
  • 500 g kicsontozott, lebőrözött pulykamell, vékony csíkokra vágva
  • Só és bors (elhagyható)

Elõkészítés

Rakja a paprikát az ActiFry serpenyőjébe. Locsolja meg egyenletesen az olajjal. Párolja 5 percig.

Tegye a fokhagymát és a hagymát az ActiFry serpenyőjébe. Párolja 5 percig.

Keverje össze a portóit az ecetet a kukoricaliszttel, amíg össze nem áll.

Rakja az ActiFry serpenyőjébe a pulykamellcsíkokat és a portóis keveréket.

Főzze 10–15 percig, vagy amíg a pulyka meg nem puhul és teljesen át nem fő. Ízesítse sóval és borssal (ha szereti).