Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Pácolja be gyorsan a sertéshúst hagyma, fokhagyma, olívaolaj és fél teáskanál curry keverékébe. Rakja a párolótálcába a szűzérméket a hagymával, de a páclé nélkül.
Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel. Alacsony hőmérsékleten, szószos fazékban párolja be lassan a kókusztejet, amelybe belekeverte a curry maradékát és a sáfrányt. 10 perc párolás után nyissa ki az ételpárolót, és öntse bele a bepárolt kókusztejet. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 5 percen át. Fűszerezze a zellert és az almát a citromlével és a snidlinggel.
Rakja a szűzérméket előmelegített tányérra, öntözze meg a currymártással, és halmozzon rá egy kevés almát és zellert.