TEFAL 3 db-os Tefal Colorfood konyhakés készlet K273S304

3 db-os Tefal Colorfood konyhakés készlet K273S304 Gyors és egyszerű szeletelés a konyhakésekkel
Ismerje meg az új konyhakéseket, amelyek a kiváló teljesítmény mellett sokoldalúan használhatók a mindennapokban. Tefal ColorFood 3 darabos konyhakés készlet – univerzális bordázott kés (10 cm), szeletelőkés (8 cm) és bordázott szeletelőkés (8 cm) – tökéletes eredményt nyújt a friss kenyér, a friss zöldség vagy hús szeletelésekor, egy tökéletes tízórai vagy más ételek készítésekor. A kései finom struktúrájú nyéllel rendelkeznek a kényelmes kezelésért. A pengék német rozsdamentes acélból készültek a könnyű szeletelésért. Fedezze fel a teljes kollekciót, és még ma tegye színesebbé a konyháját!

Cikkszám: K273S304

Tefal ColorFood konyhakés készlet: Gyors és egyszerű szeletelés

A Tefal ColorFood konyhakés készlet ideális széleskörű felhasználásra – univerzális bordázott kés, szeletelőkés és bordázott szeletelőkés teljes kényelmet nyújt a reggelitől a koktélok készítésén át sok minden másig. A Tefal ColorFood kollekciója konyhakéseket és zöldséghámozót tartalmaz, amelyek minden esetben jól használhatók. Legyen úton, pikniken, grillezésen, szolgálati estélyeken és hasonlókon, fedezze fel ezeket a konyhai eszközöket, amelyek minden esetben jó szolgálatot tesznek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletes konyhakések

  Fedezze fel a konyhakéseket, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljen mindennapi szükségleteinek, a friss kenyér szeleteléstől reggelire egészen a zöldségek és húsok szeleteléséig vagy a tökéletes uzsonna elkészítéséhez.

 • Maximális sokoldalúság

  Tökéletes sokoldalú késkészlet – a késkészlet egy univerzális bordázott kést, egy szeletelőkést és bordázott szeletelőkést tartalmaz – a zöldségek, sajtok vagy kenyér szeletelésére, vaj/dzsem kenésére és még számtalan esetre.

 • Német rozsdamentes acél

  Minőségi német rozsdamentes acélból készült penge.

 • Kényelmes kezelés

  Finoman strukturált nyél a teljes kényelemért és a könnyű kezelésért

 • Minden alkalomra kiváló

  Bemutatjuk a sokoldalú segítőtársat, amely ideális választás minden esetben: Az otthoni ételkészítésnél, utazáskor, piknikezéskor, munkatalálkozókon, grillezéskor és még számos esetben.

 • ColorFood kollekció

  Fedezze fel a megbízható és a konyhája díszeit képező attraktív dizájnú késeink és zöldséghámozóink sokoldalú készletét mindennapi használatra.

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.