TEFAL Ingenio Unlimited ON

Ingenio Unlimited ON Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné egyszerűbbé varázsolni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedénnyel ez többé nem probléma! Levehető fogantyú az edényekhez és serpenyőkhöz, hogy gond nélkül helyezze át azokat a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Pipa. Tefal Ingenio termékcsalád: egyszerűsítse a főzést! Nem titok, hogy a finom ételek elkészítése hosszadalmas folyamat  - a Tefal azonban gondoskodik a takarítás egyszerűsítéséről.
A Tefal Ingenio Easy On termékcsaládot annak érdekében terveztük, hogy az Ön mindennapi életét egyszerűbbé tegyük. Használja ki a 100%-ban tapadásmentes, sima felületet és spóroljon időt a takarítással!

6 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 13 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959243
  13 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959243

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 13 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959343
  13 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959343

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 4 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959443
  4 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959443

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 8 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959053
  8 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959053

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 5 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959543
  5 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959543

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 3 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959143
  3 részes Ingenio Unlimited On edénykészlet L3959143

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Tefal Ingenio Unlimited On: rendkívül tartós

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt  ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart** és a termékre 10 éves jótállás vonatkozik***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Karcállóság, tapadásmentes felület és tartósság: A megfelelő serpenyőválasztás, amelynél megtapasztalhatja a különbséget. A Tefal Unlimited On serpenyő rendkívül tartós, ugyanakkor kompromisszumok nélküli minőséget képvisel. A teljesen új, TITANIUM Anti-Scratch tapadásmentes felület hatszor tovább bírja a Tefal standard felületéhez képest és egyesíti önmagában a tapadásmentes felületek praktikusságát és a rendkívüli karcállóságot, ezen kívül pedig a főzésnél fém konyhai eszközöket is használhat. Ez a tapadásmentes felülettel ellátott serpenyő úgy lett megtervezve, hogy minden főzési kihívásnak megfeleljen és soha ne okozzon csalódást a teljesítményével, ami rendkívül fontos. Emelje teljesen új szintre konyhaművészetét a Tefal eddigi legjobb, tapadásmentes felületű konyhai edényével.

**Belső tesztek alapján. *** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van, hogy megkönnyítse a mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és helytakarékos, egymásba rakható dizájn.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Prémium indukció 

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzési igényeknek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a mosogatás és kényelmes főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Prémium indukció

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát tipp: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal: világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes eredményeket biztosítson Önnek, amikor belép a konyhába - csupán egy jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  * Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Használati utasítás & Kézikönyv