TEFAL Ingenio Natural Force

Ingenio Natural Force Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné egyszerűbbé tenni az otthoni főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú az edényekhez és serpenyőkhöz a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű áthelyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásba helyezhető dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!
Fedezze fel a Tefal Natural Force edénycsalád új kollekciójához tartozó serpenyőt, amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen konyhából sem, és amely mindennapi egészséges főzést tesz lehetővé. A Ingenio Natural FORCE sorozatot a természet ihlette, és új, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva, amely egyesíti a ásványok előnyeit és a remek tapadásmentes tulajdonságokat a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, nagy teljesítménnyel és hosszú élettartammal.

6 rendelkezésre álló termék(ek)
 • Wok serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3967702 26 cm
  Wok serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3967702 26 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Nyeles lábas Tefal Ingenio Natural Force L3962802 16 cm
  Nyeles lábas Tefal Ingenio Natural Force L3962802 16 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Párolóserpenyő fedővel Tefal Ingenio Natural Force L3968302 22 cm
  Párolóserpenyő fedővel Tefal Ingenio Natural Force L3968302 22 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3960402 24 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3960402 24 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3960602 28 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Natural Force L3960602 28 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Nyeles lábas Tefal Ingenio Natural Force L3963002 20 cm
  Nyeles lábas Tefal Ingenio Natural Force L3963002 20 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

Ingenio Natural Force: Természetesen tartós

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt  ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart** 10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Fedezze fel a Natural Force-t, az új lábast, amelyet egyetlen egészségesen főző szakácsa sem szabad mellőznie Mineralia+ felülettel ellátott, amely a Tefal első kalcium-szilikát ásvánnyal erősített, rendkívül tartós tapadásmentes felülete. A kalcium-szilikát a vashoz hasonló keménységű természetes ásvány. Természetes tulajdonságai megtartásának céljából közvetlenül a föld mélyéről kerül kitermelésre és a gyártásnál nem használnak fel semmilyen vegyi anyagot. Az eredmény a kalciummal megerősített felület, amely bevált tapadásmentes funkciót tölt be az egyszerű, alacsony zsírtartalom melletti főzésnél, nap mint nap. Az egész készletet a Tefal legújabb innovációi teszik teljessé: Thermo-Signal™ technológia a tökéletes sütéshez és Thermo-Fusion™ a gyors és egyenletes sütéshez.

**Belső tesztek alapján.
*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem. *Ne tároljon savanyú ételeket. 
Önállóan megvásárolható

*Ne tároljon savas ételeket.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Külön beszerezhető tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg  súlyt is megtart, és a termékre 10 éves jótállás vonatkozik a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Mineralia+ tapadásmentes felület

  A Mineralia+ tapadásmentes felület rendkívül ellenálló ásványi anyagokkal gazdagított, rendkívül hosszú élettartamú, így megkönnyíti a mindennapi egészséges főzést.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a lábas eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal® hőmérséklet-jelző piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a lábas felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal:  világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza.

  * Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TAPADÁSMENTES FELÜLET  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Mineralia stone effect  
Cooking style Healthy cooking  
Product specificity Stackable  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv