TEFAL FRITŐZ ULTRA FRY DIGITAL EY111

FRITŐZ ULTRA FRY DIGITAL EY111 KÉSZÍTSE EL RECEPTJEIT KÖNNYEN ÉS GYORSAN, MINIMÁLIS ZSÍRMENNYISÉGGEL VAGY TELJESEN ZSÍR NÉLKÜL

Az Ultra Fry fritőzzel gyorsan és könnyen elkészítheti egészséges ételeit! A 8 előre beállított programnak köszönhetően előmelegítés nélkül, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy teljesen zsiradék nélkül készítheti el a legkülönfélébb ízletes ételeket. Ez a légkeveréses fritőz ideális az aktív életstílust folytatók számára, űrtartalma elegendő az egész családnak való főzéshez, továbbá praktikus funkciókkal rendelkezik és könnyen használható. Egyetlen konyhai eszköz korlátlan számú étel elkészítéséhez!

Cikkszám: EY111B15

Olaj nélküli Ultra Fry fritőz: Gyors és könnyű sütés, olaj használata nélkül

Készítsen finom és egészséges ételeket, amelyeket mindenki szeretni fog, minimális hozzáadott zsiradékkal, vagy teljesen zsír nélkül! Az Ultra Fry egy gyors és könnyen használható forrólevegős fritőz a Tefaltól, amelyet még előmelegíteni sem kell. Ez a légkeveréses fritőz ideális az aktív életstílust folytatók számára. A 8 előre beállított programmal számos ropogós és aranybarnára sült ételt készíthet, ideértve a hasábburgonyát, pitét, pizzát, pirítóst, csirkét, húsokat, garnélát és halakat. Ideális űrtartalommal rendelkezik és olyan funkciókkal felszerelt, mint pl. a beállítható hőmérséklet, vagy a 60 perces időzítő, melyeknek köszönhetően praktikus megoldást jelent a sütésre. Mindezt kiegészíti a könnyen használható és intuitív dizájn. Az Ultra Fry fritőzzel korlátlan számú étel elkészítéséhez csak egy készülékre van szüksége!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors főzés

  Gyorsan elkészülnek benne a finom és egészséges ételek, előmelegítés nélkül.

 • Rugalmasság

  A 8 előre beállított programmal gyors és ízletes ételek sokaságát készítheti el egyetlen gombnyomással.: hasábburgonya, torta, pizza, toastok, sült csirke, húsok, garnélarák és halak.

 • Egészséges ételek

  Készítsen egészséges és ízletes ételeket hozzáadott zsiradék nélkül vagy minimális mennyiségű zsír felhasználásával. Az Ultra Fry fritőzben 99 %-al kevesebb hozzáadott zsiradékra van szükség a sütéshez, mint a hagyományos fritőzben!

 • Légkeveréses sütési technológia

  Tökéletes légkeveréses sütési technológia a ropogós és aranybarnára sült ételekhez.

 • Ideális űrtartalom

  A 4,2 literes űrtartalom ideális nagy adag ételeknek az egész család (4 személy) részére történő elkészítéséhez

 • Állítható hőmérséklet 

  A 200 °C-ig állítható hőmérséklet pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít a tökéletes eredmény érdekében.

 • default

  Időzítő

  Élvezze a nagyobb kényelmet az akár 60 perces időzítővel.

 • default

  Helytakarékos

  Takarítson meg helyet a konyhában egyetlen készülékkel, amellyel korlátlan számú ételt készíthet!

 • default

  Könnyű használat

  Intuitív digitális kezelőfelület az egyszerű használat érdekében.

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Tisztítsa meg a készüléket egy nedves, nem érdes felületű szivaccsal és tisztítószerrel. Ne használjon erős tisztítószereket, súrolószivacsot vagy csiszolólapot. Ne használjon speciális fémtisztítószereket. Soha ne merítse vagy működtesse a készüléket víz alatt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.