Vacsorázzunk együtt

Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

 

A Tefalnál úgy döntöttünk, hogy szembenézünk ezzel a kihívással. Számos kiváló minőségű terméket és elektromos készüléket állítunk elő, amelyek elengedhetetlen részei egy háztartásnak és könnyedén segítenek egy vacsora elkészítésében.

 

Gyors receptek az egész család számára #vacsorazzunkegyutt 

A Vacsorázzunk együtt projekt emlékeztet az igazi családi vacsorák fontosságára a családi kötelékekre, gyermekek és serdülők egészségére gyakorolt pozitív hatásaira. Ez azonban nem egy öncélú küldetés. A Tefal márka hagyományos innovátorként olyan termékeket kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi vacsora elkészítését, függetlenül attól, hogy az a termék egy Ultrablend Cook nagy sebességű turmixgép, egy Optigrill kontaktgrill5 second chopper kézi aprító, egy hagyományos, de igazán modern és tökéletesített Clipso kukta vagy az intelligens Ingenio edénykészlet.

 

Az Apetit kulináris magazinnal és Ondřej Slanina séffel 20 gyors és egyszerű receptet állítottunk össze az Ön és az egész családja számára.

 

Nagysebességű trumixgép 

Ultrablend Cook (BL962)

Ízletes krémlevesek, turmixok, pürék, mártások, kompótok, tejturmixok, zúzott jég és mandula tej. A nagy sebességű turmixgép az összes ilyen étel elkészítését lehetővé teszi  - 8 előre beállított automatikus program közül választhat, és megvárhatja, amíg a gép az asztalhoz szólítja Önt. Vacsora után öntsön hozzá egy kevés vizet, és indítsa el az automatikus öntisztító funkciót. A 45 000 / perc fordulatszám (460 km / h) 15x finomabb állagot eredményez.

 

Nézze meg a videót

 
 

Elektromos grill

Optigrill+ XL (GC722)

Az elektromos kontakt grillnek köszönhetően egész évben grillezhet. Az érzékelőknek hála mérhető a hús vastagsága, így a kiválasztott steak vagy hal mindig pontosan az Ön ízlésének megfelelően fog elkészülni. A kijelző színe megváltozik, megjeleníti a sütés éppen aktuális fázisát, és figyelmezteti Önt a grillezett étel pontos állapotára. A grill felülete tapadásmentes anyagból készül, könnyen tisztítható (még mosogatógépben is, mivel a lemezek eltávolíthatók).

 

 

Nézze meg a videót

Kézi aprító 

5 Second Chopper (K1320404)

Forradalom az aprításban a házi ételek villámgyors elkészítéséhez! A Tefal 5 SECOND CHOPPER kézi aprítójával könnyebbé teheti az otthoni egészséges ételek elkészítését!

A rendkívül ellenálló rozsdamentes acél kések minden nyersanyagot felaprítanak, és a biztonsági zárófedélnek köszönhetően aprítás közben is nyugodtan végezhet más konyhai feladatot. Az átlátszó tartályban könnyen ellenőrizheti az hozzávalók méreteit: minél többet húz, annál lágyabbak lesz az alapanyagok. 

Egy aprító az összes családba

 

Nézze meg a videót

 
 

 

Ingenio okos edények

Ingenio edénykészlet

Ingenio - AUTHENTIC, EXPERTISE, CHEF DELIGHT, PERFORMANCE, ELEGANCE, ESSENTIAL. Az Ingenio edényeknek és az  egyszerűen levehető fogantyúinak köszönhetően egy kattintással cserélheti a tartályokat. Főzzünk tűzhelyen, tegyük be a sütőbe, tálaljuk az asztalon, majd az ételmaradékokat tároljuk a hűtőben. Az Ingenio okos edényei helyet takarítnak meg a konyhájában. Az edények karcolás nélkül egymásra tehetőek, a TITANIUM FORCE tapadásmentes felületnek köszönhetően akár kétszer tovább is kitartanak. A szabadalmaztatott biztonsági és levehető fogantyú akár 10 kg-ot is elbír és tízéves garanciával rendelkezik.

 

Nézze meg a videót

Olajsütők

Actifry Genius XL AH960830

A Tefal az olajsütők széles választékát kínálja a hagyományos modellektől a fejlettebb típusokig. A legtöbb olajsütő szabadalmaztatott szűrőrendszerrel tartja mindig tisztán az olajat az egészségesebb ételekért. A minimális zsiradékkal működő ActiFry olajsütőkkel egyetlen kanál olajjal készítheti  el az ízletes és ropogós házi hasábburgonyát! Az OleoClean Pro és Filtra olajsütőkkel egészséges ételeket élvezhet, hála a Tefal innovatív olajszűrő rendszerének. Minden használatkor friss ésízletes. Válassza a luxust a Versalio Deluxe modellel, a remekbeszabott többfunkciós főzőedénnyel, amely bármit elkészít az egész családnak.

 

 

Nézze meg a videót