Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Keverje össze a kukoricalisztet 100 ml vízzel, és adja hozzá a bort. Keverje össze a sáfrányt 50 ml meleg vízzel. Kockázza fel a báránylapockát (kb. 30 g-os kockákra). Hámozza meg és szeletelje fel a gyömbért és a hagymát. Hámozza meg és vágja apróra a fokhagymát. Negyedelje fel a tartósított citromot. Távolítsa el a húsát, és csak a héját tartsa meg: a héjat vágja fel vékony szeletekre. Az olívabogyókat vágja félbe.
Rakja az ActiFry készülékbe a gyömbért, a fokhagymát és a hagymát, és süsse 5 percig. Adja hozzá a húst, majd süsse további 5 percig.
Adja hozzá a többi hozzávalót (olívabogyó, citrom, sáfrány, bor, víz és kukoricaliszt), és süsse még 5–10 percig attól függően, hogy mennyire átsülve szereti a húst. A felaprított zöldfűszereket közvetlenül a találás előtt adja hozzá.