Ciderben és mézben posírozott alma

Ciderben és mézben posírozott alma

Desszert

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 8 szelet kemény gyömbéres keksz, kis kockákra vágva
  • 400 ml édes cider
  • 30 g méz
  • 30 g makadámiadió
  • 3 golden alma, meghámozva és felkockázva

Elõkészítés

Rakja a gyömbéres kekszet a csészék aljára. Erre kerüljön egy réteg kockákra vágott alma.

Keverje össze a mézet a ciderrel. Öntse az almára. Adja hozzá a makadámiadiót.

Fedje le a csészéket a fedőkkel. Rakja a 3. kosárba, és párolja 15 percig. A fedőt csak közvetlenül tálalás előtt távolítsa el.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek