Póréhagymás tükörtojás
- Teljes idő 23 perc
- 10 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
10 g Butter
0.5 Shallot
1 Leeks
6 cl Water
50 g Double cream
2 Large fresh eggs
Salt, pepper
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett
Előkészítés
Lépés 1 /7
Prepare the ingredients.
Lépés 2 /7
Place the butter into the cooking pan.
Lépés 3 /7
Fry the shallots and leeks for 2 minutes. Pour in the water. Cook for 10 minutes. Add half of the cream and the salt and pepper.
Lépés 4 /7
Divide this between small glasses. Break an egg into each dish and divide the remaining cream. Close the dishes.
Lépés 5 /7
Place the glass dishes inside the cooking pan with 200 ml of water.
Lépés 6 /7
Pressure cooking
Lépés 7 /7
Serve immediately.