Kolbászos, babos pörkölt
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
150 g Morteau kolbász
200 g Toulouse kolbász
250 g Montbéliard kolbász
0.5 db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
700 g Fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)
500 g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve
0.5 db Narancs, szeletelve
1 csok. Bouquet garni
2 kan. Olaj
100 g Sárgaborsó (ízlés szerint)
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Vágja a narancsot vastag szeletekre.
Lépés 3 /9
Hámozza meg és szeletelje vékonyra a répát.
Lépés 4 /9
Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.
Lépés 5 /9
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 6 /9
Tegye bele a kolbászt és pirítsa meg.
Lépés 7 /9
Tegye a többi alapanyagot az edénybe. Keverje meg.
Lépés 8 /9
Főzési idő: 30 perc
Lépés 9 /9
Keverje össze és tálalja.