Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kolbászos, babos pörkölt

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 45 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 150 g Morteau kolbász

  • 200 g Toulouse kolbász

  • 250 g Montbéliard kolbász

  • 0.5 db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 700 g Fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)

  • 500 g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 0.5 db Narancs, szeletelve

  • 1 csok. Bouquet garni

  • 2 kan. Olaj

  • 100 g Sárgaborsó (ízlés szerint)

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 150g Morteau kolbász
  • 200g Toulouse kolbász
  • 250g Montbéliard kolbász
  • 0.5db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 700g Fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)
  • 500g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 0.5db Narancs, szeletelve
  • 1csok. Bouquet garni
  • 2kan. Olaj
  • 100g Sárgaborsó (ízlés szerint)

Lépés 2 /9

Vágja a narancsot vastag szeletekre.

  • 0.5db Narancs, szeletelve

Lépés 3 /9

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a répát.

  • 500g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve

Lépés 4 /9

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.

  • 0.5db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

Lépés 5 /9

Töltsön olajat az edénybe.

  • 2kan. Olaj

Lépés 6 /9

Tegye bele a kolbászt és pirítsa meg.

  • 150g Morteau kolbász
  • 200g Toulouse kolbász
  • 250g Montbéliard kolbász

Lépés 7 /9

Tegye a többi alapanyagot az edénybe. Keverje meg.

  • 700g Fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)
  • 500g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 0.5db Narancs, szeletelve
  • 1csok. Bouquet garni
  • 100g Sárgaborsó (ízlés szerint)

Lépés 8 /9

Főzési idő: 30 perc

Lépés 9 /9

Keverje össze és tálalja.