Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kolbászos, babos pörkölt

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 45 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 150 g Morteau kolbász

  • 200 g Toulouse kolbász

  • 250 g Montbéliard kolbász

  • 0.5 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 700 g Fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)

  • 500 g Kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 0.5 Narancs, szeletelve

  • 1 Bouquet garni

  • 2 kan. Olaj

  • 100 g Sárgaborsó (ízlés szerint)

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /9

Vágja a narancsot vastag szeletekre.

Lépés 3 /9

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a répát.

Lépés 4 /9

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.

Lépés 5 /9

Töltsön olajat az edénybe.

Lépés 6 /9

Tegye bele a kolbászt és pirítsa meg.

Lépés 7 /9

Tegye a többi alapanyagot az edénybe. Keverje meg.

Lépés 8 /9

Főzési idő: 30 perc

Lépés 9 /9

Keverje össze és tálalja.