Hajdinás, gombás rizottó
- Teljes idő 24 perc
- 20 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
300 g Hántolt hajdina
60 g Pirított hajdinakása
300 g Gomba (csiperke, vargánya, trombita, stb.)
3 Mogyoróhagyma, hámozva, finomra aprítva
750 ml Zöldség alaplé
3 kan. Mascarpone
6 kan. Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tisztítsa meg a gombát. Vágja darabokra. Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Párolja a gombát 5 percig. Adja hozzá a mogyoróhagymát. Főzze 2 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a kétféle hajdinát és az alaplevet. Fűszerezze ízlés szerint.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 4 perc
Lépés 6 /6
Adja hozzá a mascarponét és a parmezánt. Keverje meg.