Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Gyors bagel

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra 11 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    8 perc
  • Hűtés
    43 perc

Összetevők

8 személy

  • 520 g Liszt

  • 30 g Finomszemcsés kristálycukor

  • 5 g

  • 22 g Sütőpor

  • 60 g Olvasztott vaj

  • 26 cl Langyos víz

  • 1 Tojássárgája

  • 1 kan. Finomszemcsés kristálycukor

  • 2

  • 50 g Kristálycukor

  • 1 kanál Szezámmagok

Előkészítés

Lépés 1 /10

Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, a sót és a sütőport.

  • 520g Liszt
  • 30g Finomszemcsés kristálycukor
  • 5g Só
  • 22g Sütőpor

Lépés 2 /10

Adjuk hozzá a vajat és a vizet. Gyúrjuk kézzel 2 percig.

  • 60g Olvasztott vaj
  • 26cl Langyos víz

Lépés 3 /10

Forgassuk ki a tésztát enyhén lisztezett munkafelületre, és formázzuk golyóvá.

Lépés 4 /10

Osszuk 4 egyenlő részre, és mindegyik tésztadarabot hajtsuk középre, hogy egy szilárd golyót alkossunk.

Lépés 5 /10

Egy sodrófa segítségével minden egyes golyót 10 cm-es kör alakúra sodorunk.

Lépés 6 /10

Egy 4 cm-es sütivágóval vagy kis pohárral vágjunk lyukat a közepébe.

Lépés 7 /10

Helyezzük a karikákat egy szabványos Easy Fry alátétre.

Lépés 8 /10

Egy kis tálban keverjük össze a tojássárgáját, a tejszínt (vagy tejet), a sót és a cukrot. Kenjük meg a karikákat a felvert tojással, és szórjuk meg szezámmaggal.

  • 1 Tojássárgája
  • 1kan. Finomszemcsés kristálycukor
  • 2 Só
  • 50g Kristálycukor
  • 1kanál Szezámmagok

Lépés 9 /10

Süssük 11 percig 190 °C-on.

Lépés 10 /10

Vegyük ki a bageleket, és tegyük át drótrácsra, hogy teljesen kihűljenek.