Fehérbabos, kecskesajtos bruschetta
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
70 g Fehérbab (12 órán át áztatva)
2 szelet Nagy szelet kenyér, pirítva
2 db Fokhagyma, hámozva
0.5 darab Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
1 csokor Bouquet garni
2 kan. Simalevelű petrezselyem, megmosva, aprítva
0.5 rúd. Kecskesajt rúd, szeletelve
3 kan. Olívaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Enyhén olajozza meg, és dörzsölje be fokhagymával a pirítóst. Tegye félre. Melegítse fel az olajat az edényben.
Lépés 3 /6
Tegye bele a hagymát és pirítsa meg.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a babot, a bouquet garnit, a petrezselymet, a sót és a borsot.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 25 perc
Lépés 6 /6
Szűrje le. Pépesítse, és kenje a pirítósra. Grillezze meg a kecskesajtot és tegye a tetejére.