Brazil garnélarák (Camarões grelhados)
- Teljes idő 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 15 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
24 Garnélarák
1.5 szegf. Fokhagyma
1 kan. Koriander
1 kan. Petrezselyem
1 kan. Menta
3 Olívaolaj
0.75 Piros paprika
Előkészítés
Lépés 1 /5
Tisztítsa meg a garnélarákot: távolítsa el a fejét és a páncélját. A farkakat megtarthatja a szebb látványért.
Lépés 2 /5
Keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, majd adja hozzá a megtisztított garnélát. Hagyja pácolódni 15 percig hűvös helyen.
Lépés 3 /5
Fűzze fel a garnélákat fanyársakra. Nyársanként négy garnélarákkal számoljon.
Lépés 4 /5
Kapcsolja be az OptiGrillt. Válassza a „Tenger gyümölcsei” programot, és nyomja meg az OK gombot. Amint az előmelegítés befejeződött, tegye a garnéla nyársakat a grillre, és zárja le. Süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált.
Lépés 5 /5
Tegye a nyársakat egy tálra, és azonnal tálalja.