Borjú Marengo
- Teljes idő 42 perc
- 20 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Borjúlapocka, kb. 30 g-os darabokra vágva
1 Hagyma, apróra vágva
250 g Paradicsompüré
2 Sárgarépa, 2 cm-es kockákra vágva
2 Fehérrépa, negyedekre vágva
200 g Csiperkegomba
100 ml Fehérbor
80 ml Borjú húsleves (alaplé)
2 kan. Petrezselyem, aprított
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /9
Hámozza meg és kockázza fel a sárgarépát 2 cm-es darabokra.
Lépés 4 /9
Mossa meg és vágja fel a petrezselymet.
Lépés 5 /9
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 6 /9
Néhány másodpercig pirítsa meg a húst. Vegye ki őket. Tegye bele a hagymát. Adja hozzá a fehérbort és kevergesse.
Lépés 7 /9
Adja hozzá a maradék hozzávalót, kivéve a petrezselymet. Fűszerezze és keverje össze.
Lépés 8 /9
Főzés kuktában:
Lépés 9 /9
Díszítse petrezselyemmel. Tálalja.