Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Borjú Marengo

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 42 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    22 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 600 g Borjúlapocka, kb. 30 g-os darabokra vágva

  • 1 Hagyma, apróra vágva

  • 250 g Paradicsompüré

  • 2 Sárgarépa, 2 cm-es kockákra vágva

  • 2 Fehérrépa, negyedekre vágva

  • 200 g Csiperkegomba

  • 100 ml Fehérbor

  • 80 ml Borjú húsleves (alaplé)

  • 2 kan. Petrezselyem, aprított

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 600g Borjúlapocka, kb. 30 g-os darabokra vágva
  • 1 Hagyma, apróra vágva
  • 250g Paradicsompüré
  • 2 Sárgarépa, 2 cm-es kockákra vágva
  • 2 Fehérrépa, negyedekre vágva
  • 200g Csiperkegomba
  • 100ml Fehérbor
  • 80ml Borjú húsleves (alaplé)
  • 2kan. Petrezselyem, aprított
  • Só, bors

Lépés 2 /9

Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát.

  • 1 Hagyma, apróra vágva

Lépés 3 /9

Hámozza meg és kockázza fel a sárgarépát 2 cm-es darabokra.

  • 2 Sárgarépa, 2 cm-es kockákra vágva

Lépés 4 /9

Mossa meg és vágja fel a petrezselymet.

  • 2kan. Petrezselyem, aprított

Lépés 5 /9

Öntsön olajat az edénybe.

Lépés 6 /9

Néhány másodpercig pirítsa meg a húst. Vegye ki őket. Tegye bele a hagymát. Adja hozzá a fehérbort és kevergesse.

  • 600g Borjúlapocka, kb. 30 g-os darabokra vágva
  • 1 Hagyma, apróra vágva
  • 100ml Fehérbor

Lépés 7 /9

Adja hozzá a maradék hozzávalót, kivéve a petrezselymet. Fűszerezze és keverje össze.

  • 250g Paradicsompüré
  • 2 Sárgarépa, 2 cm-es kockákra vágva
  • 2 Fehérrépa, negyedekre vágva
  • 200g Csiperkegomba
  • 80ml Borjú húsleves (alaplé)
  • Só, bors

Lépés 8 /9

Főzés kuktában:

Lépés 9 /9

Díszítse petrezselyemmel. Tálalja.

  • 2kan. Petrezselyem, aprított