Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Bárány és fenyőmag stir fry

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 28 perc
  • Előkészítés
    8 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 900 g Báránycomb, megtisztítva, 50 g-os kockákra vágva, liszttel megszórva

  • 1.5 Finomra vágott hagyma

  • 6 kan. Olívaolaj

  • 150 ml fehérbor

  • 420 g Finom búzadara

  • 45 g Fenyőmag

  • 12 Friss mentalevél, apróra vágva

  • Só és bors

  • 420 ml Víz

  • 30 g Vaj

Előkészítés

Lépés 1 /10

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 900g Báránycomb, megtisztítva, 50 g-os kockákra vágva, liszttel megszórva
  • 1.5 Finomra vágott hagyma
  • 6kan. Olívaolaj
  • 150ml fehérbor
  • 420g Finom búzadara
  • 45g Fenyőmag
  • 12 Friss mentalevél, apróra vágva
  • Só és bors
  • 420ml Víz
  • 30g Vaj

Lépés 2 /10

Aprítsa fel a hagymát.

  • 1.5 Finomra vágott hagyma

Lépés 3 /10

Vágja a mentát finom darabokra.

  • 12 Friss mentalevél, apróra vágva

Lépés 4 /10

Öntse egy tálba a búzadarát, a sót, a borsot, és az olaj felét. Keverje össze. Öntsön rá forró vizet. Hagyja megdagadni.

Lépés 5 /10

Vágja a bárányhúst 50g-os kockákra, és lisztezze.

  • 6kan. Olívaolaj
  • Só és bors
  • 420ml Víz

Lépés 6 /10

Olajban pirítsa meg a hagymát és a fenyőmagot. A húst minden oldalról pirítsa meg az olajon.

  • 420g Finom búzadara

Lépés 7 /10

Adja hozzá a fehérbort, sózza, borsozza. Hagyja elpárologni az alkoholt.

  • 150ml fehérbor
  • Só és bors

Lépés 8 /10

Nyomás alatti főzés.

Lépés 9 /10

Adja hozzá a vajat a búzadarához.

Lépés 10 /10

Tálalja a báránnyal, és a menta stir fryjal.

  • 12 Friss mentalevél, apróra vágva
  • 30g Vaj