Tefal XL Health Grill Classic

XL Health Grill Classic XL sütőfelület az egész család számára
  • 2 sütési pozíció a grillezés hiánytalan élményéért és a tökéletes eredményekért.
  • Akár 8 személy részére.

UC800 Classic, szakadatlan grillezés egész évben!

Az UC800 Classic modellel akár 8 fő részére is élvezettel süthet. Nagyszerű választás családoknak! A 2 sütési pozíció (grill és barbecue) révén bármit elkészíthet, így mindenki elégedett lesz! Levehető szafttálcájának köszönhetően egészségesebb is. A tapadásmentes, fröccsöntött alumínium lapok miatt pedig nincs szükség zsír vagy olaj hozzáadására.

Készítsen el bármit, a lehetőségeknek nincs határa!
  • Könnyen kezelhető: jelzőfény mutatja, mikor lehet elkezdeni a sütést. A hőfokszabályzóval beállíthatja a hőmérsékletet.
  • Egyszerű tárolás: függőlegesen tárolható. Bármely konyhában elhelyezhető.
  • Könnyen tisztítható: a levehető tapadásmentes lapok és zsírtálca mosogatógépben is mosható.
  • 2 400 W: nagy teljesítményre kialakítva.

Nélkülözhetetlen eszközök
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.