TEFAL VARIABOLO K3160314 türkiz

VARIABOLO K3160314 türkiz Élvezze az ételeket és a rágcsálnivalókat abszolút kényelem mellett

A Tefal Variobolo gyermek ételtároló készlet az ideális megoldás a gyerekek étkezéséhez és tízóraijához útközben, állítható részekkel az étel megőrzéséhez, egymásba rakható a könnyű tárolás érdekében és a mosogatógépben biztonságos tisztítható. Ez az egyszerűen használható edény letisztult formával és játékos motívumokkal rendelkezik.

Az ideális tároló két féle étel egy helyen tárolására

A Variabolo Kids Food Container tökéletesen alkalmas gyerekeknek, kényelmet és rugalmasságot biztosít az étkezés és ételkészítés közben. Az állítható elválasztó rész két részre osztja a tartályt - ez egy praktikus jellemző azok számára, akik bizonyos élelmiszereket szeretnének elkülöníteni. A teljes rugalmasságra tervezett elválasztó eltávolítható, így helyet biztosít nagyobb ételeknek, például szendvicsekhez. Összerakható formával, amely ideális helytakarékos pakoláshoz. Különböző élénk színekben és gyerekbarát motívumokban kapható, a grafikák teljesen integrálva vannak, hogy elkerüljék a mosogatógépben a karcolódást vagy elhalványodást. A műanyag edénytartály kompakt formája könnyedén illeszkedik az ebéddobozba vagy zsákba, és megfelelő csomagolás a vizes palackokkal együtt
Nélkülözhetetlen eszközök
 • ÁLLÍTHATÓ VÁLASZFAL A NAGYOBB RUGALMASSÁG ÉRDEKÉBEN

  Az összes típusú gyermek igényeinek megfelelően az állítható és eltávolítható válaszfallal, elválaszthat két élelmiszert a teljes rugalmasság érdekében.

 • EGYSZERŰ TÁROLÁS AZ ÜGYES FORMATERVNEK KÖSZÖNHETŐEN

  Az egyes alkotóelemek illenek egymásba, így a maximális kényelem érdekében minden doboz helytakarékosan egymásba rakásolható.

 • GYEREKSZÍNEK

  Számos élénk színben kapható; így a gyermekek kortól függően élvezni fogják a tízóraizást.

 • MEGFELELŐ IVÓPALACK IS ELÉRHETŐ

  A stílusos és vidám gyermek ivópalackok 100%-ban tömítő kupakkal az élelmiszerszállító dobozok tökéletes kiegészítői.

Funkciók
Hideg visszatartás NEM RELEVÁNS  
Hővisszatartás NEM RELEVÁNS  
Vízzáró Nem  
Mosogatógépben mosható    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.