TEFAL ULTRABLEND BL935E38

ULTRABLEND BL935E38 Szabadítsa fel a zöldség és gyümölcs valódi erejét

A magas fordulatszámú Ultrablend mixer nem csupán egyszerű turmixolást kínál: szétmorzsolja az összetevőket, több tápláló anyag felszabadulását teszi lehetővé a könnyebb emésztést és a gyümölcsök és zöldségek valódi erejét biztosítja Önnek. A Tripl'Ax Pro® technológia 6 késével és a nagy teljesítményű motorral az UltraBlend turmix mindig a behelyezett anyagok hihetetlenül finom turmixolását biztosítja. A 4 automatikus program és a kézi vezérlés ráadásul a lehetséges ételkészítések végtelen skáláját kínálja különböző receptek alapján. A magas fordulatszámú Ultrablend mixerrel még többet nyer a gyümölcsből és zöldségből, és megmutathatja szuper erejét.

Nagy sebességű mixer, mellyel megmutathatja szuper erejét

Eddig még nem kóstolt gyümölcsöt és zöldséget, ha hagyományos mixert használt. Nem tudta még, hogy a gyümölcsben és zöldségben rejlő tápanyagok jobban a szervezetbe jutnak, ha azokat szétkeveri a nagy sebességű motorral és a Tripl'Ax® Pro technológiával, mellyel a mixer forgási sebessége eléri a 460 km/h-t, így a hozzávalók sejtfalai meglazulnak, és a lehető legjobb anyagok szabadulnak ki belőlük. A gyümölcsök és zöldségek sejtjeiben létfontosságú tápanyagok, vitaminok és rostok találhatók, melyek jótékony hatással vannak a mikrobiális környezetére, és ezzel szabályozhatja saját egészségi állapotát. A mixelési technológiánk több tápanyagot szabadít fel, és hozzáférhetőbbé teszi azokat a teste számára, így könnyebben felszívódnak. Fiatalosabbá válik, és a megnövekedett életkedvével felfedi teljes potenciálját. A 6 Ultrablend rozsdamentes acél kést (33%-kal erősebb és 73%-kal hosszabb) 1500 W teljesítményű motor hajtja, és tökéletesen finom eredményeket biztosít. Az UltraBlend nagy sebességű mixer elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy megbirkózzon a legkülönbözőbb anyagok elkészítésével. A 4 automatikus program (Smoothie, Forró leves (melegítés a gyorsan forgó pengék súrlódásával), Szorbet, Automatikus tisztítás) és a kézi vezérlés a legkülönbözőbb receptek elkészítését kínálja. Mindezt egy különösen ellenálló és törhetetlen, 2 l űrtartalmú Tritan™ edény, egy gyümölcstovábbító sűrű masszákhoz, valamint egy intuitív digitális kijelző egészíti ki az idő, sebesség vagy programok kiválasztásához. A magas fordulatszámú Ultrablend mixerrel még többet nyer a gyümölcsből és zöldségből, és megmutathatja szuper erejét.   *a Tripl'Ax késsel összehasonlítva  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tripl'Ax® Pro technológia: Forradalmi késtechnológia

  6 rozsdamentes acél kés 3 különböző szinten gondoskodik a tökéletes keverésről. Nemcsak, hogy összekeveri a hozzávalókat, de meglazítja a sejtfalakat is, hogy a legjobbak szabaduljanak ki belőlük.

 • 45 000 ford./perc*

  *45 000 fordulat percenként: 1,5-szer gyorsabb a hagyományos mixernél**A kés pengéje több mint 460 km/h sebességgel forog. **a Double-clic sorozattal összehasonlítva.   

 • 4 automatikus program

  4 automatikus program a különböző elkészítési módokhoz: Smoothie, forró leves (melegítés a gyorsan forgó kések súrlódásával), szorbet, automatikus tisztítás.

 • 1500 W teljesítményű motor hosszú élettartammal

  Nagy teljesítményű és ellenálló, tökéletes krémes otthoni levek, levesek, szószok és sok más étel elkészítéséhez.

 • Nagy kapacitású Tritan™ edény

  Ultra ellenálló, 2 l űrtartalmú Tritan™ edény, nem nyeli el a szagokat.

 • Gyümölcstovábbító

  Keverje és dolgozza fel a legkeményebb alapanyagokat is.

 • Intuitív digitális kijelző

  Másik előnye a hátralévő idő és az aktuális sebesség leolvasása automatikus programoknál, de saját igényeinek megfelelő kézi időválasztást is elvégezhet.

Funkciók
Adagolópohár    
Tapadó talp a stabilitásért    
Pengetechnológia Trip'Ax Pengék  
Tripl'Ax lapátok    
Kancsó anyaga Műanyag  
Jégaprító funkció    
Dagasztólapátok száma 6  
Sebességfokozatok 10  
Mosogatógépben mosható    
Színek SILVER  
Garancia 2 ÉV  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.

Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.
Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Il sistema di riscaldamento controlla una resistenza elettrica di riscaldamento a filamento (non si tratta di un sistema di riscaldamento a induzione).
Il nostro apparecchio è conforme alle norme francesi ed europee in termini di emissioni di radiofrequenza, inclusa la limitazione dell'esposizione umana ai campi elettromagnetici.
Il vostro apparecchio è dotato di un sistema di messa a terra, che connette sempre il vostro apparecchio a una presa di corrente con messa a terra.
Tenere sempre ben presenti le precauzioni da prendere per i portatori di pacemaker.