TEFAL INGENIO MINERALIA FORCE

INGENIO MINERALIA FORCE Egészséges és egyszerű főzés, egyetlen kattintással.

Az Ingenio edényeknek és a 100%-ig biztonságos lecsatolható fogantyúnak köszönhetően egyetlen kattintással egyik serpenyőről egy másikra válthat. Főzzön a tűzhelyen, tolja be az ételt a sütőbe, tálalja egyenesen az asztalra, az ételmaradékokat pedig tegye a hűtőbe! Nem utolsó sorban a lábasok az egymásra rakható dizájnnak köszönhetően helytakarékosak és könnyű elhelyezést biztosítanak a szekrényekben.

A Tefal Ingenio Mineralia Force tapadásmentes felülettel megtapasztalja, hogy az egészséges ételek főzése még sohasem volt ennyire egyszerű. A kiváló minőségű tapadásmentes felület csupán a legszükségesebb mennyiségű olaj használatát igényli és a benne elkészített zöldség megtartja eredeti ízét. Az ásványi részecskékkel erősített Mineralia tapadásmentes felület rendkívül tartós és hosszú élettartamú.  A Tefal indukciós edényalj egyenletes hőeloszlást és ízletesebb eredményeket biztosít. A tapadásmentes külső felületnek köszönhetően könnyen tisztítható és minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is.

 

5 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Ingenio Mineralia Force edények: Egészséges és egyszerű főzés, egyetlen kattintással. 

A tűzhelyről a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatógépbe - az Ingenio terméksorozat ügyes és sokoldalú edényeket képvisel. A serpenyők egymásba rakható dizájnja helytakarékos és könnyű elhelyezést biztosít a szekrényekben. Biztonságos és szabadalmaztatott lecsatolható fogantyú (külön rendelendő) akár 10 kg** teherbírással és tíz év garanciával* A Tefal Ingenio Mineralia Force serpenyőkészlettel rendkívül egészségesen főzhet, amit csupán a Tefal márka képes nyújtani Önnek. A kiváló minőségű Mineralia tapadásmentes felületnek köszönhetően élvezheti a zöldségek eredeti ízét. Az ásványi részecskékkel erősített Mineralia tapadásmentes felület rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Thermo-Spot® technológiával készült, amely minden használatnál tökéletes pirítást, kiváló színt és ízt biztosít az ételnek. A Tefal indukciós edényalj technológia pedig egyenletes hőelosztást biztosít az edényben a jobb főzési eredmények érdekében. Ezen felül tartós külső tapadásmentes felülettel ellátott, amely könnyebb tisztítást tesz lehetővé. Ez a tapadásmentes Tefal Ingenio Mineralia Force serpenyőkészlet rendkívül biztonságos az egészsége és a környezetvédelem tekintetében, és kompatibilis minden típusú főzőlappal, beleértve az indukciósat is. Készítsen mindennap finomságokat a Tefallal, a konyhai edények világelső márkájával*** *A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. ** Belső tesztek alapján. ***Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladások, konyhai edény kategória
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Ingenio: sokoldalú konyhai edények

  A tűzhelyről a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatógépbe, és mindehhez optimális tárolással.

 • TITANIUM MINERALIA tapadásmentes felület: Rendkívüli tartósság

  Az ásványi részecskékkel erősített, TITANIUM MINERALIA tapadásmentes felület hosszú éveken keresztül védi a serpenyő felületét, amely karcolásmentes marad.

 • Az eredeti ízek megőrzése

  A kiváló minőségű Mineralia tapadásmentes felület lehetővé teszi, hogy a sütéshez csupán a legszükségesebb mennyiségű olajat használja.

 • THERMO-SPOT®

  Amint a serpenyő eléri a pirításhoz szükséges ideális hőmérsékletet, a Thermo-Spot® hőmérsékletjelző teljesen pirosra vált, és jelzi, hogy elkészítheti a tökéletesen átsült, kiváló színű és ízű ételeit. A serpenyő segítségével finomra sült, ízletes ételeket készíthet minden nap.  

 • Egyenletesen átfőtt étel

  A Tefal indukciós edényalj egyenletes hőelosztást biztosít az edényben, aminek köszönhetően az edénynek nincsenek sem túl forró, sem hideg részei, és ezáltal jobb főzési eredmények érhetőek el.

 •  Kompatibilitás a hőforrásokkal: alkalmas az összes hőforráshoz + az indukciós főzéshez is  

  A teljes sokoldalúság érdekében minden típusú főzőlappal (gáz-, villany-, kerámia főzőlap, indukciós főzőlap) kompatibilis, beleértve az indukciósat is.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  * Független értékelő által készített ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edény kategória

 • Elkötelezettségünk: Egészséges főzés, környezetbarát gondolkodás.

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  * Független értékelő által készített ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edény kategória

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TAPADÁSMENTES FELÜLET  
Belső bevonat színe SZÜRKE  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Külső bevonat színe 1 SZÍNES KÉSZÜLÉK MEGJELENÉS  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv