TEFAL INFINY PRESS ZC258D38

INFINY PRESS ZC258D38 25% -kal több energia, 2x több fiatalság!

Soha nem volt könnyebb „friss házi gyümölcsleveket készíteni maximális vitaminnal!“

A hideg sajtolás technológiájának köszönhetően kiméletesen nyeri ki a levet a gyümölcsből, amely így megőrzi természetes ízét, színét és az összes tápanyagot.

A kis sebesség (átlag 60 RPM) minimalizálja az oxidációt, miáltal a dzsúsz megtartja friss ízét és hosszabb ideig tárolható…..

2x több gyümölcslé, 25% -kal több energia, 2x több fiatalság*

A lassú préselési technológiának köszönhetően kíméletesen és hatékonyan nyeri ki a gyümölcsökből, zöldségekből és a gyógynövényekből a levet. Ez a technológia 2x több dzsúszt, 25%-kal több vitamint és 2x több antioxidánst eredményez, összehasonlítva a Tefal ZN65* legerősebb centrifugás gyümölcsfacsarójával. *Laboratóriumi tesztek 1 kg málnán térfogatra , C vitamin tartalomra 1 kg narancson és antioxidáns mennyiségre 1 kg szőlőn.

*Laboratóriumi tesztek 1 kg málnán térfogatra , C vitamin tartalomra 1 kg narancson és antioxidáns mennyiségre 1 kg szőlőn.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Friss gyümölcslevek

  Még nagyobb mennyiségű vitamin!

   

 • Finom szűrő a dzsúszokra és durvább a gyümölcshúsos levekre

  Az Infiny Juice két szűrőjével könnyen készíthet tiszta dzsúszt vagy sűrűbbet gyümölcshúsostól, ezeket puhahúsú gyümölcsökből (málna stb.), zöldségből, leveles zöldségekből és gyógynövényekből. Röviden, finom, egészséges és szemetgyönyörködtető üditőket kap a poharába!

   

 • A hidegsajtolás technológiája

  A hideg sajtolás technológiájának köszönhetően 2x több dzsúszt nyer ki kíméletesen a gyümölcsökből és zöldségekből.

 • 25% -kal több energia, 2x több fiatalság!

  A lassú facsarás (átlag 60 RPM) minimalizálja az oxidációs folyamatot, meghosszabbítja a dzsúsz frissességét. Ezzel a technológiával 2x több lé nyerhető ki, 25% -kal több C vitamin és 2x több antioxidáns, összehasonlítva a leghatékonyabb Tefal ZN65* centrifugális facsaróval.

 • Csendes és diszkrét

  Ezzel a nagyon csendes technológiával bármelyik nappali vagy éjszakai órában készíthet dzsúszokat. Senkit nem fog zavarni, még a helyiségben alvó gyermekeket sem.

 • Intuitív befejezés, egyszerű használat

  Az Infiny Juice készüléket egyszerű szétszedni, ösztönösen indítható és egyszerűen tisztítható. Praktikus a mindennapi használathoz!

 • Két kimenet, két edény

  Egyik a friss dzsúszra, másik a felesleges gyümölcshús maradékra.

 • Egyszerű tisztítás

  A kivehető alkatrészek folyó víz alatt könnyen tisztíthatók. A szita egyszerűen a mellékelt kefével tisztítható.

 • Csepegésgátló dugó

  A tiszta munkafelület megőrzése érdekében könnyen lezárható a kimeneti nyílás.

Funkciók
Test anyag Műanyag/ Rozsdamentes Acél  
Tisztító kefe    
Szűrőanyag Nemesacél  
Szűrők száma 2  
Cseppenésgátló kiöntő    
Külső gyümölcspép tároló    
Fordulatszám (f/p) AVERAGE 60 RPM  
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 2  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Színek Metal / Black / Silver  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.