TEFAL VIRTUO FV1710+11+12+13+14

VIRTUO FV1710+11+12+13+14 A legfontosabb a gyors és egyszerű vasalásért

A Vitruo gőzölős vasaló gyors és egyszerű vasalást tesz lehetővé kompromisszum nélküli eredményekkel. A kompakt formaterv és az ergonomikus gőzszabályozás a tapadásmentes vasalólappal a különösen egyszerű vasalásért, 1800 W teljesítménnyel a gyors eredményekért és a 80 g/perces gőzadagolással ideális még a legmakacsabb gyűrődések vasalásához is.

GYORS ÉS EGYSZERŰ VASALÁS KOMPROMISSZUM NÉLKÜLI EREDMÉNYEKKEL

A gyors vasalásért olyan eredményekkel, melyekre rábízhatja magát. A Virtuo vasalóval a különösen egyszerű vasalás egy karnyújtásnyira van. Ez az egyszerűen használható vasaló 1800 W teljesítménnyel gyors vasalást tesz lehetővé, az állandó 20 g/perces gőztermeléssel hatékonyan vasalhat, a 80 g/perces gőzadagolás pedig megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is. A teljesítményt kiválóan kiegészíti a praktikussága és könnyű használata, a kompakt formaterv, a tapadásmentes vasalólap és az ergonomikusan elhelyezett gőzadagoló gomb, melyeknek köszönhetően a vasalás egyszerűbb és kényelmesebb.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • KIVÁLÓAN CSÚSZÓ, NEM TAPADÓ VASALÓLAP

  A kiváló csúszású vasalólap továbbfejlesztett tapadásmentes technológiával gondoskodik a különleges siklásról a kényelmes és extra könnyű vasalásról.

 • NAGY TELJESÍTMÉNYŰ GŐZADAGOLÁS A MAKACS GYŰRŐDÉSEKRE

  Az 1800 W teljesítmény gyors vasalást tesz lehetővé, míg a 80 g/perces gőzadagolás megbirkózik még a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

 • VÍZKŐ ELLENI VÉDELEM AZ ÖNTISZTÍTÓ BEÁLLÍTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN

  A vízkőoldó rendszernek köszönhetően a vasaló tisztítása hihetetlenül egyszerű. A rendszeres karbantartás hozzájárul a megbízható gőzölési teljesítményhez.

 • PERMETEZÉS AZ EGYSZERŰ VASALÁSÉRT

  A permetezés benedvesíti a szövetet a gyűrődés eltávolításához.

 • VÁLLFÁRA AKASZTOTT RUHÁK FÜGGŐLEGES GŐZÖLÉSE

  Praktikus funkció a vállfára akasztott ruhák, zakók, finom szövetek stb. hullámainak vagy gyűrődéseinek gyors rendbetételéhez.

 • KÜLÖNÖSEN EGYSZERŰ HASZNÁLAT

  Az ergonomikus gőzszabályozással és tapadásmentes vasalólappal kiegészített kompakt formaterv már nem is lehetne egyszerűbb.

 • FOLYAMATOS GŐZKÉPZŐDÉS A HATÉKONY VASALÁSÉRT

  Az akár 20 g/perces gőztermelés ideális teljesítményt biztosít a nagy hatékonyságú vasaláshoz.

Funkciók
Függőleges gőz    
Vízspriccelés    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Kézi beállítás  
Vasalótalp csúszóssága ***  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága ***  
Folyamatos gőzadagolás Csúcs és oldal  
Ergonomikus gőzkezelő    
Kényelmes fogantyú    
Anti-drip csepegésgátló Nem  
Energiatakarékos mód    
Vízkő-mentesítési funkció Vízkő-mentesítési beállítás  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések

Nem, a vasalót hagyja kihűlni, mielőtt elrakná, és fogadja meg ezt a négy tanácsot: ürítse ki a tartályban maradt vizet, állítsa minimumra a termosztátot, tisztítsa meg a gőzvezérlést, a vasalót pedig rakja álló helyzetbe (modelltől függően).

Amennyiben a vasalója vízkő elleni rendszerrel van felszerelve, havonta egyszer tisztítsa meg a vízkőmentesítő szelepet. Ehhez húzza ki a vasalót a fali csatlakozóaljzatból, és hagyja hűlni 30–45 percig. Engedje le a vizet és távolítsa el a szelepet a tetejénél fogva. Helyezze egy olyan üvegpohárba a szelepet négy órára, amelyet hideg vízzel töltött meg, és amelybe citromlevet (vagy ételecetet) öntött. Ezután mossa át bő vízzel, és szerelje vissza a vasalóba. Figyelem: soha ne érintse meg a vízkőmentesítő szelep végét. A vasaló a vízkőmentesítő szelep nélkül nem működik.


Az újraaktiváláshoz finoman rázza meg a vasalót: a jelzőfényeknek el kell kezdeniük villogni, a terméknek pedig el kell kezdenie felmelegedni.

Az elektronika megszakítja az áramellátást, majd az automatikus leállítást jelző lámpa villogni kezd, ha a vasalót 8 percnél hosszabb ideig nem mozgatják (a tartójában vagy az alapban van), vagy 30 másodpercnél hosszabb ideig elfektetve marad. Kapcsolja be a vasalót, majd finoman rázza meg, amíg a lámpa ki nem alszik.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.