TEFAL ULTIMATE ANTI-CALC FV9730

ULTIMATE ANTI-CALC FV9730 Hosszantartóan nagy teljesítmény a tökéletes eredményekért

Az Ultimate Anti-Calc gőzölős vasaló segít rövid idő alatt nagy mennyiségű ruhát tökéletesen kivasalni. A Tefal a nagy gőzmennyiséget kombinálja a szabadalmaztaott vizkőgyűjtővel a gyűrődések eltüntetéséhez, a hosszú élettartamhoz és teljesítményhez.

A TELJESÍTMÉNY, AMELY FELÜLMÚLJA AZ ELKÉPZELÉSEIT

Az Ultimate Anti-Calc vasaló felülmúlja a magas teljesítményről alkotott elképzeléseket, sőt a szabadalmaztatott vízkőgyűjtővel biztosítja a hosszútávú magas teljesítményt. Tökéletes és gyors eredményt nyújt a kényes, összetett ruhadarabok vasalásánál is. A variálható 55 g/perc gőzölés lehetővé teszi a gyors és hatékony vasalást, eltávolítja a makacs gyűrődéseket a 230 g/perc gőzlöket segítségével és a 2800W –os teljesítmény garantálja a vasalótalp gyors felmelegedését. A Tefal Durilium®vasalótalp az öntisztító Autoclean technológiával a biztosíték arra, hogy a csúszófelület mindig tiszta maradjon a vasaló egész élettartama alatt. A 350 ml űrtartalmú extra nagy víztartály kevesebb vízfeltöltést jelent a vasalás ideje alatt. A Tefal Ultimate vasalók az egyedüli eszközök a nagy mennyiségű ruházat rövid időn belüli kivasalására. 
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Exkluzív szabadalmaztatott vízkőgyűjtő a hosszantartó magas teljesítményű gőzöléshez

  A szabadalmaztatott Tefal vízkőgyűjtő összegyűjti a vízkőrészecskéket, ezzel biztosítja a hosszantartó gőzölési teljesítményt, és nagyon könnyen tisztítható. Elegendő kivenni, folyó víz alatt kiöblíteni, és visszatenni a vasalóba.

 • Extra 220 g/perc gőzlövet a legmakacsabb gyűrődések eltávolítására

  A gőzlövetet használja a makacs gyűrődésekre, vagy a ruházat függőleges irányú felfrissítésére, fertőtlenítésére.

 • High power for fast heat-up and powerful performance.

 • A gőz automatikus beállítása : megfelelő mennyiség az anyag fajtája szerint

  Az automatikus gőzbeállítás funkcióval nem kell félni a beállítástól. Egyszerűen válassza a vasalandó anyagnak megfelelő hőfokot, a többit elvégzi a vasaló maga.

 • Anti-drip funkció a foltmentes ruházatért

  Az anti-drip funkció a vasalás ideje alatt meggátolja a vízcsepegést és foltképződést a ruházaton.

 • A Durilium®Autoclean technológiás öntisztító vasalótalp

  A Durilium®technológia biztosítja a rendkívüli csúszóképességet a könnyed, gyors és hatékony vasaláshoz . A Tefal által kifejlesztett katalitikus Autoclean felszín állandóan simán és elszineződés mentesen tartja a vasalótalpat a vasaló egész élettartama alatt.

 • Állandó gőz a vasalás megkönnyítésére

  Állandó 55 g/perc gőzölés a száraz ruhák gyűrődéseinek könnyű és hatékony eltávolítására.

 • 2800W a gyors felmelegedéshez

  Magas teljesítmény a vasaló extra gyors felmelegítéséhez és a hatékony vasaláshoz.

 • Extra nagy viztartály a hosszú vasaláshoz

  A 350 ml űrtartalmú viztartály segitségével nagy mennyiségű ruhát is kivasalhat a viz gyakori utántöltése nélkül.

Funkciók
Függőleges gőz    
Vízspriccelés    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Automatikus gőz  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Precision Tip - keskeny vasalócsúcs    
Folyamatos gőzadagolás Csúcs, oldal és belső rész  
Stabil kitámasztás    
Vízbetöltő nyílás Large  
Anti-drip csepegésgátló    
Vízkő-mentesítési funkció Beépített vízkőtelenítés és vízkő-mentesítési beállítás  
Vízkőgyűjtő    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések

Nem, a vasalót hagyja kihűlni, mielőtt elrakná, és fogadja meg ezt a négy tanácsot: ürítse ki a tartályban maradt vizet, állítsa minimumra a termosztátot, tisztítsa meg a gőzvezérlést, a vasalót pedig rakja álló helyzetbe (modelltől függően).

Amennyiben a vasalója vízkő elleni rendszerrel van felszerelve, havonta egyszer tisztítsa meg a vízkőmentesítő szelepet. Ehhez húzza ki a vasalót a fali csatlakozóaljzatból, és hagyja hűlni 30–45 percig. Engedje le a vizet és távolítsa el a szelepet a tetejénél fogva. Helyezze egy olyan üvegpohárba a szelepet négy órára, amelyet hideg vízzel töltött meg, és amelybe citromlevet (vagy ételecetet) öntött. Ezután mossa át bő vízzel, és szerelje vissza a vasalóba. Figyelem: soha ne érintse meg a vízkőmentesítő szelep végét. A vasaló a vízkőmentesítő szelep nélkül nem működik.


Az újraaktiváláshoz finoman rázza meg a vasalót: a jelzőfényeknek el kell kezdeniük villogni, a terméknek pedig el kell kezdenie felmelegedni.

Az elektronika megszakítja az áramellátást, majd az automatikus leállítást jelző lámpa villogni kezd, ha a vasalót 8 percnél hosszabb ideig nem mozgatják (a tartójában vagy az alapban van), vagy 30 másodpercnél hosszabb ideig elfektetve marad. Kapcsolja be a vasalót, majd finoman rázza meg, amíg a lámpa ki nem alszik.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.