TEFAL PRO COMFORT IB5100E0

PRO COMFORT IB5100E0 Különleges stabilitás a kényelmes vasalásért

A Tefal Pro Comfort vasalódeszka a kényelmes vasalás élményét nyújtja maximális stabilitással. Nagyon stabil és széles munkalappal, állítható magassággal és erős pamutréteggel rendelkezik. Ellenálló anyagokból tervezték robusztus lábakkal, rozsda ellen kezelve.  

Cikkszám: IB5100E0

NAGYON KÉNYELMES VASALÁS MAXIMÁLIS STABILITÁSSAL

Az elsőosztályú vasalódeszka kivételes kényelmet kínál. A Tefal Pro Comfort lehetővé teszi a könnyed vasalást a tökéletesített stabilitásnak és robusztus kivitelnek köszönhetően. A vasalódeszka robusztus fém lábait úgy terveztük, hogy ellenálljanak az akár 40 kg súlynak is. A rozsdaálló minőségi fém háló és más ellenálló anyagok biztosítják a tartósságot. A széles munkafelület (130 cm x 47 cm) elegendő helyet kínál a nagyobb ruhadarabok vasalására. Magassága széles terjedelemben állítható be (70 - 93 cm), hogy a vasalás még kényelmesebb legyen. A deszka kiegészítő elemekkel van ellátva, mint az integrált görgők a könnyű mozgatásért, a nagy rozsdamentes acél rekesz a vasaló elrakására vagy a gőzgenerátor stb. A Tefal Pro Comfort egy kiváló minőségű, optimális kényelmet és stabilitást biztosító vasalódeszka.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • FORMATERVNEK KÖSZÖNHETŐ KÉNYELEM

  Elegáns és robusztus formaterv a kényelmes vasalásért

 • Magas stabilitás

  Széles, stabil munkafelület akár 40 kg teherbírással a robusztus fém lábaknak köszönhetően. A stabilitást világelső független laboratóriumban tesztelték és tanúsították (TÜV SÜD Németország).

 • Minőség és tartósság

  Rozsdaálló felületkezelésű fém rács és ellenálló anyagok a kiváló minőségű, tartós vasalódeszkáért.

 • Kényelmes vasalás

  Széles munkafelület a gyors és egyszerű vasalásért (130 x 47 cm). A nagy rozsdamentes acél gőzölős vasaló és a generátor hőálló védőcsíkokkal ellátott helyre tehető, hogy a vasalólemez ne sérüljön meg. Vállfa a ruhák felakasztásához.

 • Hatékony vasalás

  Az erős pamutréteg megkönnyíti a vasalást és tökéletes vasalási eredményeket kínál anélkül, hogy nyomok maradnának az anyagon.

 • Könnyű használat

  Állítható magasság (70-től 93 cm-ig) egyszerű hozzáféréssel a vezérléshez. Integrált görgők az egyszerű mozgatásért. A gőzölős vasaló vagy a generátor jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelelő helyre tehető.

 • default

  5 év garancia

  A nemzetközi garancia minden gyártási hibára vonatkozik (nem vonatkozik a vasalódeszka bevonatra vagy a helytelen használatból adódó sérülésre).

Funkciók
Vasalófelület 130  cm
Szerkezet anyaga Metallic mesh  
Lábak anyaga Metal  
Állítható magasság 93  cm
Rozsdamentesítő kezelés    
Vasalótartó    
Gőzállomásokhoz kialakított vasalótartó    
Kerekek    
Fali akasztó    
Borítás kialakítása Thick cotton & foam  
Borítás színe Beige  
Stabilitási tanúsítvány    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.