TEFAL PRO STYLE CARE IT8460E0 fekete

PRO STYLE CARE IT8460E0 fekete Egyszerű ruhagőzölés professzionális szinten

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölővel az otthoni ruhaápolás minden kényelme mellett élvezheti a simára vasalt ruhákat. A Press & Steam egyedi szabadalmaztatott függőleges támasz lehetővé teszi a gőzölést, melynek köszönhetően egy kézzel is könnyedén és kényelmesen professzionális eredményeket kap. A különböző praktikus funkcióknak köszönhetően a Pro Style Care ruhagőzölő tökéletes a mindennapi használatra valamennyi anyagtípuson, még a legfinomabb anyagokon is.

Cikkszám: IT8460E0

Tefal Pro Style Care ruhagőzölő: gőzöljön úgy, mint egy profi

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő különleges otthoni ruhaápolást kínál az egyszerű gőzölésért professzionális szinten. Az egyedi szabadalmaztatott Press & Steam függőleges támasznak köszönhetően könnyedén és egy kézzel érhet el kiváló eredményeket. Az 1800 W teljesítmény és a 35 g/perces állandó gőzteljesítmény különleges gőzerőt kínál. Az öt különböző gőzbeállítás a fogantyún megkönnyíti a használatot, míg a XL Delta Steam gőzölő fej optimális gőzelosztást és kiváló precizitású eredményeket biztosít. A Pro Style Care ruhagőzölő biztonságos minden anyagtípuson, és a számos praktikus kiegészítőnek köszönhetően tökéletes megoldást kínál a ruhák otthoni gőzölésére egyetlen készülékkel. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedülálló Press & Steam rendszer a professzionális eredményekért otthona kényelmében

  Az egyedülálló szabadalmaztatott függőleges támasz kétszeres gyűrődés-eltávolítással lehetővé teszi a gőzölést egy kézzel, mely már nem is lehetne könnyebb, hogy pillanatok alatt tökéletesen nézhessen ki.

 • XL Delta Steam gőzölőfej

  Tökéletesen kiegyensúlyozott hatékonyság és precíz vasalás, optimális gőzelosztással a gyors eredményekért és speciális formatervvel a nehezen hozzáférhető ruharészek kezeléséért.

 • Megbízható és hatékony gyűrődés-eltávolítás

  1800 W teljesítmény folyamatos gőzadagolással 35 g/perces gőzteljesítménnyel a hatékony gőzölésért és megbízható eredményekért.

 • Gyors gőzképződés

  A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően mindig készen áll, amikor szüksége van rá, hogy egy pillanat alatt indulásra készen álljon.

 • 5 gőzbeállítás a fogantyún

  A maximális kényelem és könnyű használat érdekében a fogantyún található gombok lehetővé teszik az öt gőzmennyiség beállítását, hogy minden szövettípust biztonságosan és hatékonyan ápolhasson.

 • Biztonságos minden ruhanemű típus esetén

  Használja ki a ruhaápolás előnyeit, melyeket a teljes ruhatárnál alkalmazhatja az anyagok gőzölésével, a legfinomabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Hosszú élettartam és teljesítmény

  A vízkőoldó funkció rendszeres használata jótékony hatással van a termék élettartamára, hogy hosszú ideig megbízhasson a kivételes gőzölési eredményekben.

 • Levehető víztartály a teljes kényelemért

  A levehető víztartály nagy, 1,3 l űrtartalma lehetővé teszi a hosszan tartó gőzölést, és a vízfeltöltés sem lehet ennél egyszerűbb.

 • Felfrissíti és higiénikusan ápolja a ruhaneműket

  Az intenzív gőz megöli a kórokozók és baktériumok akár 99,9%-át, frissít és megszünteti a kellemetlen szagot - a friss és higiénikusan tiszta ruhákért.

 • 5 féle praktikus tartozékkal

  A kefés toldóelemet kihasználhatja vastagabb szöveteknél, például pamutnál, a textília toldóelemet finomabb anyagoknál, a nadrágvasaló toldóelemet a nadrágélek könnyű kialakítására, az üléstől keletkezett gyűrődések vagy a gombsorok kivasalására, a csomóeltávolítót a szőrszálaktól és portól való megtisztításra, a kesztyűt pedig a kéz védelmére gőzölés közben.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1800  W
Gőzteljesítmény 35  g/min
Felmelegedési idő 45  s
Gőzszabályozó a nyélen    
Víztartály űrtartalma 1,3  L
Működési idő utántöltés nélkül 40  min
Kerekek    
Színek Fekete/réz  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.