TEFAL PRO STYLE CARE IT8460E0 fekete

PRO STYLE CARE IT8460E0 fekete Egyszerű ruhagőzölés professzionális szinten

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölővel az otthoni ruhaápolás minden kényelme mellett élvezheti a simára vasalt ruhákat. A Press & Steam egyedi szabadalmaztatott függőleges támasz lehetővé teszi a gőzölést, melynek köszönhetően egy kézzel is könnyedén és kényelmesen professzionális eredményeket kap. A különböző praktikus funkcióknak köszönhetően a Pro Style Care ruhagőzölő tökéletes a mindennapi használatra valamennyi anyagtípuson, még a legfinomabb anyagokon is.

Tefal Pro Style Care ruhagőzölő: gőzöljön úgy, mint egy profi

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő különleges otthoni ruhaápolást kínál az egyszerű gőzölésért professzionális szinten. Az egyedi szabadalmaztatott Press & Steam függőleges támasznak köszönhetően könnyedén és egy kézzel érhet el kiváló eredményeket. Az 1800 W teljesítmény és a 35 g/perces állandó gőzteljesítmény különleges gőzerőt kínál. Az öt különböző gőzbeállítás a fogantyún megkönnyíti a használatot, míg a XL Delta Steam gőzölő fej optimális gőzelosztást és kiváló precizitású eredményeket biztosít. A Pro Style Care ruhagőzölő biztonságos minden anyagtípuson, és a számos praktikus kiegészítőnek köszönhetően tökéletes megoldást kínál a ruhák otthoni gőzölésére egyetlen készülékkel.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedülálló Press & Steam rendszer a professzionális eredményekért otthona kényelmében

  Az egyedülálló szabadalmaztatott függőleges támasz kétszeres gyűrődés-eltávolítással lehetővé teszi a gőzölést egy kézzel, mely már nem is lehetne könnyebb, hogy pillanatok alatt tökéletesen nézhessen ki.

 • XL Delta Steam gőzölőfej

  Tökéletesen kiegyensúlyozott hatékonyság és precíz vasalás, optimális gőzelosztással a gyors eredményekért és speciális formatervvel a nehezen hozzáférhető ruharészek kezeléséért.

 • Megbízható és hatékony gyűrődés-eltávolítás

  1800 W teljesítmény folyamatos gőzadagolással 35 g/perces gőzteljesítménnyel a hatékony gőzölésért és megbízható eredményekért.

 • Gyors gőzképződés

  A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően mindig készen áll, amikor szüksége van rá, hogy egy pillanat alatt indulásra készen álljon.

 • 5 gőzbeállítás a fogantyún

  A maximális kényelem és könnyű használat érdekében a fogantyún található gombok lehetővé teszik az öt gőzmennyiség beállítását, hogy minden szövettípust biztonságosan és hatékonyan ápolhasson.

 • Biztonságos minden ruhanemű típus esetén

  Használja ki a ruhaápolás előnyeit, melyeket a teljes ruhatárnál alkalmazhatja az anyagok gőzölésével, a legfinomabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Hosszú élettartam és teljesítmény

  A vízkőoldó funkció rendszeres használata jótékony hatással van a termék élettartamára, hogy hosszú ideig megbízhasson a kivételes gőzölési eredményekben.

 • Levehető víztartály a teljes kényelemért

  A levehető víztartály nagy, 1,3 l űrtartalma lehetővé teszi a hosszan tartó gőzölést, és a vízfeltöltés sem lehet ennél egyszerűbb.

 • Felfrissíti és higiénikusan ápolja a ruhaneműket

  Az intenzív gőz megöli a kórokozók és baktériumok akár 99,9%-át, frissít és megszünteti a kellemetlen szagot - a friss és higiénikusan tiszta ruhákért.

 • 5 féle praktikus tartozékkal

  A kefés toldóelemet kihasználhatja vastagabb szöveteknél, például pamutnál, a textília toldóelemet finomabb anyagoknál, a nadrágvasaló toldóelemet a nadrágélek könnyű kialakítására, az üléstől keletkezett gyűrődések vagy a gombsorok kivasalására, a csomóeltávolítót a szőrszálaktól és portól való megtisztításra, a kesztyűt pedig a kéz védelmére gőzölés közben.

Funkciók
Teljesítmény 1800  W
Gőzteljesítmény 35  g/min
Gőzfej Műanyag  
Felmelegedési idő 45  s
Fertőtlenítés    
Állítható rúd Szimpla  
Gőzbeállítás 5  
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Beépített függőleges támasztás Nyomás és gőz  
Víztartály űrtartalma 1,3  L
Automatikus kikapcsolás Igen  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Vezeték nélküli mőködés 40  min
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Kerekek    
Vízkő-mentesítési funkció Vízelvezető rendszer  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Kiegészítők Kefés toldóelem, toldóelem finom szövetekre, nadrágvasaló toldóelem, csomóeltávolító  
Kesztyő    
Színek Fekete/réz  
Használat Függőleges