TEFAL INSTANT CONTROL IS8380E1

INSTANT CONTROL IS8380E1 Egyszerű és nagy teljesítményű gőzölés a gyűrődések ellen

TÁVOLÍTSON EL MINDEN GYŰRŐDÉST A GŐZ SEGÍTSÉGÉVEL EGYSZERRE ÉS MEGERŐLTETÉS NÉLKÜL! A Tefal Instant Control IS8380 ruhagőzölő gyorsan és hatékonyan tünteti el a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat. Ha siet munkába vagy gyorsan fel kell frissítenie a ruháját vacsorához, az IS8380 azonnal segítségére van. A Press & Steam függőleges támasz szabadalmaztatott rendszere egyenes felületet kínál, mellyel szemben a ruha vasalható, ami lehetővé teszi a ruhák különösen gyors és kényelmes gőzölését. A gyors, 45 másodperces bemelegedéssel, a magas gőzképződéssel és az XL méretű gőzölési fejjel az Instant Control ideális intenzív gőzöléshez és az utolsó pillanatban történő vasaláshoz, és tökéletesen alkalmazkodik az anyagtípusok széles skálájához.

STEAM AWAY CREASES WITH EASE !

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedi és szabadalmaztatott Press & Steam rendszer

  Függőleges támasz az egyszerű gőzölésért - egyenes felületet kínál a ruhák vasalásához, ugyanakkor gőzölésnél a helyén tartja a ruhát.

 • Időmegtakarítás és kiváló eredmények

  Extra méretű gőzölőfej heggyel a gyűrődések hatékony eltávolításáért minden anyagtípusról. 45 másodperc alatt használatra kész.

 • Könnyű használat

  A bekapcsolás/kikapcsolás egyszerű beállításával az 1,7 l űrtartalmú kivehető víztartály hosszú vasalási időt tesz lehetővé. Levehető vasalótalp a hosszú ruhák, kanapék, függönyök, ágyneműhuzatok... egyszerű gőzölésére gőztömlőhossz korlátozás nélkül.

 • Frissít és fertőtlenít

  Az 1700 W teljesítmény és a 35 g/perces gőzadagolás lehetővé teszi a gőz behatolását mélyen a textilszálakba és bármilyen típusú ruházat frissítését és fertőtlenítését

 • Beállítható bármilyen anyagtípusra

  5 páramennyiség fokozat. Gőzképződés beállításjelzővel a fogantyún a legkisebb gyűrődések eltávolításához is minden anyagtípusról.

 • Tartozékok

  4 toldóelemet tartalmaz: ruhakefe, mely jobban kilazítja az anyagot, így lehetővé teszi, hogy a gőz mélyebbre hatoljon, ideális gyűrődések eltávolításához erősebb anyagokról; toldóelem a nadrágok egyszerű vasalásához; védőkesztyű és csomóeltávolító a hajszálak, csomók és állatszőr eltávolításához a tökéletes kinézetért.

Funkciók
TELJESÍTMÉNY
Gőzfej Fém  
Fertőtlenítés    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Állítható rúd Szimpla  
Gőzbeállítás 5 levels  
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Beépített függőleges támasztás Nyomás és gőz  
Automatikus kikapcsolás Igen  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Levehető alap    
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
Kiegészítők tárolása Nem  
Színek Red & white  
ÉLETTARTAM
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
KIEGÉSZÍTŐK
Kiegészítők Fabric Brush, Lint pad, Crease Attachment  
Kesztyő    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.