TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100E0

ACCESS STEAM CARE DT9100E0 A tökéletes eredmény az apró részletekben rejlik

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő kivételes sebességet és gyakorlatiasságot kínál, lehetővé téve a vasalódeszka nélküli gőzölést. A továbbfejlesztett formatervű készülék 30 g/perces rendkívüli gőzölési teljesítményt, fűtött öntött alumínium gőzölőfejet és gyors felmelegedést kínál, a hatékony mindennapi gőzölésért. Ez az egyszerű kézi gőzölő a legfinomabb textíliákon is alkalmazható és egy ajtóra akasztható függesztőelemmel szállítjuk, amely tökéletesen friss és ropogós vasalási eredményt tesz lehetővé.

TEFAL Access Steam Care kézi gőzölő: első osztályú gőzölés

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő rendkívüli gőzölő teljesítményével és ajtóra akasztható függesztőelemével tökéletes segítőtárs a ruhák gyors, egyszerű, de az utolsó részletig precíz gőzölésében. Ez a rendkívül gyors, ajtóra akasztható függesztőelemmel ellátott kézi gőzölő praktikus és nagyon precíz gőzölést kínál, ugyanazt a frissen vasalt érzetet kölcsönzve a ruháknak, mintha vasalódeszkán lettek volna kivasalva. Ezt a ruhagőzölő kiváló eredményekkel alkalmazható minden típusú textílián. Három gőzbeállítással rendelkezik max. 30 g/perc folyamatos teljesítménnyel, amely elbánik a legvastagabb textíliákkal és a makacs gyűrődésekkel is. A fűtött öntött alumínium gőzölőfej minden korábbinál jobb eredményeketgarantál és a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a ruhát rögtön a gőzölés után felveheti. A kézi gőzölő mindössze 40 másodperc alatt felmelegszik, így szinte azonnal használatra kész. Mindezeken túl továbbfejlesztett funkciók egész sorát biztosítja.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Beleértve a függőleges támasztókat

  Élvezze a rendkívül praktikus, könnyű és precíz gőzölést, amely után a ruhák olyan frissek lesznek, mint ha vasalódeszkán vasalta volna ki őket - és még arra sincs szüksége hozzá.

 • Rendkívüli gőzteljesítmény

  Gombnyomásra elérheti a max. 30 g/perc folyamatos gőzölési teljesítményt, amely megbirkózik a vastag anyagokkal és a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

 • Azonnal felvehető ruhák

  A fűtött gőzölőfej továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően magas minőségű gőzölést tesz lehetővé a gőz kondenzációja nélkül - így a ruháit a gőzölés után azonnal felveheti.

 • Alkalmas minden ruhanemű típushoz

  Használja ki a ruha gyors és nagyon precíz gondozásának előnyeit, melyeket a teljes ruhatáránál alkalmazhat az anyagok gőzölésével, a legvékonyabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Mindig készen

  A kézi gőzölő mindig készen áll, amikor szüksége van rá. A készülék felmelegedése mindössze 40 másodpercig tart és a fényjelzés megmutatja, mikor áll készen a gyors gőzölésre és a ruhák tökéletessé tételére.

 • Három gőzfokozat-beállítás

  A 3 gőzfokozat-beállítás alkalmas minden típusú textíliához, a legvékonyabbaktól a legvastagabbakig, és nagyon precíz gőzölést biztosít tökéletes eredményekkel.

 • Egyszerű használat

  Praktikus funkciók a mindennapi gőzölést megkönnyítésére: 3 méteres kábel, rögzítő retesz a gőz folyamatos adagolásához, könnyű hozzáférés a jelzőfénnyel ellátott ki/bekapcsoló gomb és levehető víztartály.

 • 3 praktikus tartozék

  Kefés toldóelem a vastagabb textíliákhoz, textil toldóelem a vékony anyagokhoz, ajtóra akasztható nemesacél kampó lehetővé teszi a ruhák gőzölését bárhol, a függesztőelem pedig tökéletes eredményeket biztosít vasalódeszka nélkül is.

 • Felfrissítés és higiénia

  Az intenzív gőzölési teljesítmény megsemmisíti a kórokozók és baktériumok 99,9 %-át, felfrissíti az anyagokat és eltávolítja a szagokat. A friss ruházatért és a tökéletes higiéniáért.

Funkciók
Teljesítmény 1600  W
Gőzteljesítmény akár 30  g/min
Gőzfej Kerámia vasalótalp  
Felmelegedési idő 40  s
Fertőtlenítés    
Tápkábel hossza 3  m
Gőzbeállítás 3  
Gőzszabályozó a nyélen    
Beépített függőleges támasztás Függőleges vasalódeszka  
Víztartály űrtartalma 200  ml
Víztartály Levehető  
Vezeték nélküli mőködés 9  min
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Tépőzár  
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
Kiegészítők Kefés toldóelem, textil toldóelem, rozsdamentes acél kampó  
Ajtóra akasztható    
Színek Fekete/ Réz  
Gőzölő funkció kérésre    
Fűtött talp    
Használat Függőleges