TEFAL INSTANT CONTROL IS8380E1

INSTANT CONTROL IS8380E1 Egyszerű és nagy teljesítményű gőzölés a gyűrődések ellen

TÁVOLÍTSON EL MINDEN GYŰRŐDÉST A GŐZ SEGÍTSÉGÉVEL EGYSZERRE ÉS MEGERŐLTETÉS NÉLKÜL! A Tefal Instant Control IS8380 ruhagőzölő gyorsan és hatékonyan tünteti el a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat. Ha siet munkába vagy gyorsan fel kell frissítenie a ruháját vacsorához, az IS8380 azonnal segítségére van. A Press & Steam függőleges támasz szabadalmaztatott rendszere egyenes felületet kínál, mellyel szemben a ruha vasalható, ami lehetővé teszi a ruhák különösen gyors és kényelmes gőzölését. A gyors, 45 másodperces bemelegedéssel, a magas gőzképződéssel és az XL méretű gőzölési fejjel az Instant Control ideális intenzív gőzöléshez és az utolsó pillanatban történő vasaláshoz, és tökéletesen alkalmazkodik az anyagtípusok széles skálájához.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedi és szabadalmaztatott Press & Steam rendszer

  Függőleges támasz az egyszerű gőzölésért - egyenes felületet kínál a ruhák vasalásához, ugyanakkor gőzölésnél a helyén tartja a ruhát.

 • Időmegtakarítás és kiváló eredmények

  Extra méretű gőzölőfej heggyel a gyűrődések hatékony eltávolításáért minden anyagtípusról. 45 másodperc alatt használatra kész.

 • Könnyű használat

  A bekapcsolás/kikapcsolás egyszerű beállításával az 1,7 l űrtartalmú kivehető víztartály hosszú vasalási időt tesz lehetővé. Levehető vasalótalp a hosszú ruhák, kanapék, függönyök, ágyneműhuzatok... egyszerű gőzölésére gőztömlőhossz korlátozás nélkül.

 • Frissít és fertőtlenít

  Az 1700 W teljesítmény és a 35 g/perces gőzadagolás lehetővé teszi a gőz behatolását mélyen a textilszálakba és bármilyen típusú ruházat frissítését és fertőtlenítését

 • Beállítható bármilyen anyagtípusra

  5 páramennyiség fokozat. Gőzképződés beállításjelzővel a fogantyún a legkisebb gyűrődések eltávolításához is minden anyagtípusról.

 • Tartozékok

  4 toldóelemet tartalmaz: ruhakefe, mely jobban kilazítja az anyagot, így lehetővé teszi, hogy a gőz mélyebbre hatoljon, ideális gyűrődések eltávolításához erősebb anyagokról; toldóelem a nadrágok egyszerű vasalásához; védőkesztyű és csomóeltávolító a hajszálak, csomók és állatszőr eltávolításához a tökéletes kinézetért.

Funkciók
Gőzfej Fém  
Fertőtlenítés    
Állítható rúd Szimpla  
Gőzbeállítás 5 levels  
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Beépített függőleges támasztás Nyomás és gőz  
Automatikus kikapcsolás Igen  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Levehető alap    
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Kiegészítők tárolása Nem  
Kiegészítők Fabric Brush, Lint pad, Crease Attachment  
Kesztyő    
Színek Red & white  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.